Viikko käynnistyy Ypäjä Tourin 11. osakilpailulla, jonka yhteistyökumppanina toimii tällä viikolla Forssan Kuninkuusravit. Tämä vuosittainen suurtapahtuma järjestetään tänä vuonna Forssan Pilvenmäellä ja odotettavissa onkin kymmeniä tuhansien ihmisten yleisö, joista moni viettää seudulla vähintäänkin pitkän viikonlopun. Kuninkuusraveissa suomenhevosten parhaimmisto kilpailee kolmessa lähdössä sekä ravikuninkaan että ravikuningattaren tittelistä, jotka ratkeavat monesti vasta sunnuntai-iltapäivällä juostavassa viimeisessä osakilpailussa.

Tämä vuonna Kuninkuusravit järjestetään jo 91. kerran, ja Forssassa tapahtuma on järjestetty vuosien saatossa kolmesti aiemmin. Ypäjä Tourin palkintoina tällä viikolla onkin lippuja Kuninkuusravi-tapahtumaan, joka on ainutlaatuisessa tunnelmassaan vertaansa vailla ja ehdottomasti kokemisen arvoinen myös muillekin kuin raviurheilun harrastajille!

Teeman mukaisesti torstaina pidetään Kuninkuusravi Golf, johon ehtii ilmoittautua mukaan vielä tänään joko NexGolfin kautta tai suoraan caddiemasterille. Perjantaina on Matin ohjaamat Naisten treenit, jonne mahtuu mukaan kuusi ensimmäistä. Tällä viikolla on myös paljon muuta pientä tapahtumaa, joista ilmoittelemme aina aamu-uutisissamme.

Tervetuloa pelailemaan tai nauttimaan klubiravintolan herkuista!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)