Elokuun viimeinen viikko pyörähtää käyntiin ja samalla kauden toiseksi viimeinen Watrec Tourin osakilpailu! Viikkoisäntänä tällä viikolla toimii Caddieye, jonka terveiset pelaajille tulee tässä:

Lähes helteinen elokuun viimeinen viikko alkaa Caddieyen viikkoisännyydellä. On ilo ja kunnia olla jälleen mukana Watrec Tourilla myös viikkoisännyyden tiimoilta. Ensiksi pitää onnitella eilisiä mestareita eri sarjojen osalta, ehkä vielä joskus minun ja Päivin vuoro ?!

Meidän palveluun voi törmätä usean kotimaan kentän kotisivuilla. Haluamme tuoda golfkentille helpon ja selkeän työkalun välittää ajankohtaiset tiedot kentän kunnosta ja sen hoidosta. Valitettavan monella kentällä vieläkin eletään ajatuksessa, että tieto lisää tuskaa. Golfkentät ovat tiiviitä yhteisöjä, joiden voima on avoimessa vuoropuhelussa niin henkilökunnan ja pelaajien välillä.  Kenttämestarilta saatu tieto on arvokasta päivittäisen pelin kannalta, mutta myös takaa lajitietouden siirtymisen tuleville sukupolville.

Watrec Tourin osalta kokonaispisteet näyttävät erittäin mielenkiintoiselta. Nyt pelataan paikasta Espanjaan, mitä parhaimmassa seurassa. Tsemppiä kaikille viimeisiin viikkokisoihin ja finaaliin. Tämän viikon palkintoihin tarjoamme hieman uutta ajatusta. Tällä viikolla sarjojen voittajat voivat päättää ottavatko Caddieye-tuotepaketin vai antavatko rahat ensi kauden juniorityöhön. On tärkeä turvata juniorityön jatkuvuus ja laadukas opetus myös tuleville kausilla ja me tarjoamme tähän helpon väylän.

Aurinkoista elokuun viimeistä viikkoa ja hyviä lyöntejä!

Terveisin,
Timo Haapaniemi, Seuranmestari 20XX, WT1-osakilpailunvoittaja & LoG Scramble Tourin voittaja!
www.caddieye.com

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)