Viikko golfkentällä lähtee reippaasti käyntiin kun heti aamun aloituksena rangella on golfiin tutustumassa opiskelijoita sekä Ypäjältä Kartanon koululta että Loimaalta Novida-ammattiopistosta.
Kevään viimeistä kouluviikkoa viedään ja jos golfkärpänen puraisee niin uudelle harrastukselle voisi hyvinkin löytyä aikaa kesäkuukausina!

Ypäjä Tourissa pelataan neljättä osakilpailua, tällä viikolla yhteistyökumppanina toimii kauniilla Pensarin saarella sijaitseva hotelli-ravintola Sandvik.
Matka Sandvikiin taittuu paitsi veneellä, myös kätevästi yhteysaluksella joko Paraisten tai Nauvon suunnalta reilussa puolessa tunnissa.
Lauttamatkalla saariston maisemia ihaillessa on jo helppo virittäytyä lomatunnelmaan. Perillä  viihtyisä majoitus joko hotellihuoneessa tai oman huvilan rauhassa yhdistettynä ravintolan herkkuihin ja edelleen upeisiin maisemiin korkeilta rantakalliolta kauas avomerelle takaavat taatusti rentouttavan ja ainutlaatuisen loman, ja vielä yllättävän lähellä! Suosittelemme lämpimästi!

Tänään Klubitalolla järjestetään  Ypäjä Golf Oy:n sääntömääräinen yhtiökokous klo 18, tervetuloa!

Aurinkoista vikkoa kaikille!

.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)