Uuteen viikkoon lähdemme maailmanmestareina ja sateetkin ovat viikonlopun jäljiltä kaikonneet. Huonomminkin voisi mennä!

Tämän viikon Watrec-isäntänä toimii monivuotinen yhteistyökumppanimme Optikko Kirkassilmä Oy. Yrittäjä Satu Järvinen on Forssan seudulta monelle tuttu kasvo, joka ilostuttaa aurinkoisuudellaan ja kehittää palveluita aktiivisella ja innostuneella otteella.

Kirkassilmä tarjoaa kaikille viikkokilpailun osallistujille lahjakortin ilmaiseen näöntutkimukseen ja lisäksi WT-palkinnoiksi lahjakortteja Kirkassilmän liikkeisiin. Lahjakorteilla voi uusia itselleen joko uudet golflinsseillä varustetut silmälasit tai jos näkö on tarkka kuin haukalla, niin lahkakortin voi panostaa vaikka uusiin upeisiin aurinkolaseihin!

Alkuviikosta harjoitusalueilla on luvassa paljon trafiikkia, kun kaikki Ypäjän koulujen oppilaat tulevat tutustumaan lajin saloihin. Koululaiset liikkuvat pyörillä, joten kentälle johtavalla tiellä kannattaa autoilla nyt erityistä varovaisuutta noudattaen.

Viikon kisaohjelmassa on myös Helatorstaiscramble, joka pelataan tällä kertaa pienellä twistillä sekoitetuin parein! Nimiä siis vain rohkeasti toimiston kautta listoille ja kone hoitaa keskiviikkoiltana parien arvonnan. Kilpailumaksu on 6 euroa / hlö ja mikäli pelioikeutta ei löydy taskusta, niin green feen saa lunastaa tarjoushintaan 25 eurolla.

Töissä tänään Hanna, Vilma, Pauliina sekä Emma. Opetuspuuhissa Matti ja Esa.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)