Kesäkuun viimeinen viikko käynnistyy yhteistyössä LHJ Groupin kanssa.
Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on monille paikallisille tuttu nimellä Loimi-Hämeen Jätehuolto.
Jo vuodesta 1995  perustettu yhtiö vastasi aluksi seitsemän kunnan lain velvoittamasta jätehuollosta, nykyään omistajakuntia on 16. Kunnallisten tehtävien ohella yhtiö on kasvanut suureksi konserniksi, jonka viisi tytäryhtiötä toimii erityisosaamista vaativilla ympäristöalan sektoreilla ja tuottaa ainutlaatuisia palveluja ja ratkaisuja kiertotalouteen.

Yhteistyössä LHJ:n kanssa on kehitetty myös meidän golfkentän jätehuoltoa, viimeisimpänä projektina asiakkaiden kentältä tulevien roskien lajittelua helpottava kierrätyspiste jonka moni varmasi jo onkin huomannut tallin päädyssä.
Muovi- ja laispullojen sekä tölkkien ja sekajätteen lajittelu golfkierroksen välillä sekä jälkeen on näin pyritty tekemään asiakkaille helpoksi merkitsemällä eri materiaalien astiat selkeästi ja sijoittamalla ne kulkureitille.

Eilen 37 paria kisaili Juhannus Scramblessa helteisessä säässä. Leppoisasti edennyt peli sujui mukavasti samalla auringosta ja virvoittavista juomista nauttien, hyviä lyöntipelituloksiakin toki tehtiin. Parhaat parit palkitaan Loimijoki Golf -lahjakortein ja kilpailun parhaina onnittelemme seuraavia joukkueita:

1. Valtteri Ahtola / LoG & Miska Kukkonen / LoG   61
2. Emilia Lähdesmäki / LoG & Lassi Uotila / TG    61
3. Jukka Heikkilä / LoG & Ari Lehtokannas / LoG  64

Lahjakortit on ladattu pelaajien Loimijokikorteille tai toimitetaan heille henkilökohtaisesti, onnittelut vielä 🏆

Tällä viikolla tiedossa on golfohjelmaa malko kattavasti. Ypäjä Tourin 8.osakilpailun lisäksi kilpaillaan lauantaina Freestyle Golfissa johon muuten ehtii vielä ilmoittautua mukaan! Lisäksi torstaina pelataan LHJ:n kutsukilpailu, perjantaina ratkaistaan vuotuinen  VS Invitational Golf Maraton ja lauantaina Laajasalo Golfin pitkän kentän mestaruus.
Uusia golfareita aloittaa lauantaina Matin johdolla Päivässä golfariksi -kurssilla johon on vielä muutamia paikkoja vapaana.
Matin johdolla pääsevät treenaanmaan myös Ladygolfarit, perjantain teemana klo 17-19 on rautamailat.
Eikä tässä suinkaan vielä kaikki viikon tapahtumat, seuratkaa aamu-uutisia sekä somekanavia niin pysytte kärryillä!

Aurinkoista viikkoa, nähdään golfkentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)