Mestisviikonloppu on onnellisesti taputeltu ja sitten voidaan taas siirtyä normaalin viikko-ohjelman mukaisesti Watrec Tourin pariin! Se onkin sitten jo kauden toiseksi viimeinen viikkokilpailu, jota ei missään nimessä kannata jättää pelaamatta, sen verran piukat paikat on pistetaulukossa.

Viikkoisäntänä toimii tällä viikolla pitkäaikainen ystävämme Hankkija Oy, jonka kanssa on kuljettu yhtä matkaa koko golfkentän historia. Hankkija Oy on Suomen johtava maatalouskauppaketju, joka palvelee asiakkaita laajalla sektorilla maatalouden lisäksi myös golf-, hevos- ja puutarha-alalla, remontoijia unohtamatta. Kentällä käytettävät leikkurit ja muut työkoneet on muun muassa ostettu Hankkijan kattavasta valikoimasta. Hankkija palkitsee tämän viikon parhaat Watrec Tour -pelaajat lahjakorttipalkinnoin!

Alastaro Golfissa alkaa valmistelut huomenna viikonlopun Finnish Openia varten, minkä vuoksi kenttä on siellä suljettu lauantaihin asti. Erikoistarjouksena kaikille Alastaro Golfin jäsenille tarjoamme green feen meillä 25 eurolla, etu käytettävissä 28.8.-2.9.2018 välisenä aikana.

Viikon ohjelma kuulostaa kokonaisuudessaan tältä:

Maanantai 27.8.
– Watrec Tour 17, 1. pelipäivä

Tiistai 28.8.
– Watrec Tour 17, 2. pelipäivä

Keskiviikko 29.8.
– Ei erikoistapahtumia

Torstai 30.8.
– Varsinais-Suomen Senioriliiga LoG vs. MTG

Perjantai 31.8.
– Forssan yhteislyseo lajiintutustuminen klo 13.30

Lauantai 1.9.
– Kuntamestaruus Golf 2018. Ilmoittautumiset torstaihin klo 16.00 mennessä!
– SGS-syyskampanja alkaa -> seniorikortilla pelimaksu 15 euroa ilman päiväkohtaisia rajoituksia

Sunnuntai 2.9.
– Ei erikoistapahtumia

Töissä tänään Hanna. Tervetuloa!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)