Hyvää uutta viikkoa!

Lähes viikon mittainen hellejakso alkaa tänään hellittää otettaan ja tilalle saadaan mainiota pelikeliä – aurinkoista ja lämmintä kesäsäätä, joka ei kuitenkaan paahda kaikkia mehuja pelaajista.

Viikko aloitetaan perinteisesti Watrec Tourilla, jossa on päästy jo 13. osakilpailuun asti. Viikkoisäntänä toimii uusi yheistyökumppanimme Laatu-JJ Rakennus Oy, jonka palveluihin kuuluvat rakennus- ja saneeraustyöt monipuolisesti uudiskohteista erilaisiin remonttikohteisiin sisällä tai ulkona. Mikäli paikat kotona tai mökillä kaipaavat ehostusta tai mielessä on täysin uusi projekti, niin ota yhteyttä Laatu-JJ:n edustajiin ja saat apua toteutukseen. Voit myös jättää yhteystietosi toimistolle, niin välitämme tarjouspyyntösi eteenpäin.

Sunnuntaina 4.8. pelataan joka vuotinen Kuntamestaruus Golf, jossa ratkotaan leikkimielisesti, mutta tosissaan lähiseudun kuntien paremmuusjärjestys. Kunnan joukkue muodostuu yhdessä kaikista kisaan ilmoittautuneista saman kunnan pelaajista. Kunnan joukkueen yhteistulokseen lasketaan mukaan kolmen parhaan pelaajan pistebogey-tulos. Epäviralliset kunnanmestaruudet ratkeavat kilpailussa samoilla tuloksilla. Jokainen pelaaja edustaa itseään ja sarja määräytyy ilmoitetun kotikunnan mukaan. Kilpailumaksu 6 euroa (+mahdollinen gf 25 e). Ilmoittautumiset kilpailuun torstaihin klo 16 mennessä.

Viikon ohjelma näyttää kokonaisuudessaan tältä:

Maanantai 29.7.
– Watrec Tour 13, 1. pelipäivä

Tiistai 30.7.
– Watrec Tour 13, 2. pelipäivä

Keskiviikko 31.7.
– Junnukoulut klo 17.15 alle kouluikäiset ja klo 18.00 kouluikäisten ryhmä

Torstai 1.8.
– Varsinais-Suomen Lähiseniorit kutsukilpailu klo 10 alkaen
– Ilmoittautuminen Kuntamestaruus Golfiin päättyy klo 16

Perjantai 2.8.
– Casual Friday

Lauantai 3.8.
– Ei erikoistapahtumia

Sunnuntai 4.8.
– Kuntamestaruus Golf 2019 klo 9.00 alkaen

 

Töissä tänään Hanna, Sini, Anna sekä Selina. Tervetuloa! 🙂

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)