Hyvää huomenta ja elokuun viimeisen viikon alkua täältä Klubitalolta, golfkentän laidalta.
Yön aikana sadealue pyyhkäisi myös Ypäjän yli ja sen seurauksena ei kentälle ihan kuivin jaloin tänään päästä. Aamun valjetessa sadepilvet kuitenkin ovat väistyneet ja sää poutaantunut. Sikäli kun säätila on luvatustki poutainen niin klubitalo on avoinna tänään normaalisti klo 19 saakka mutta avaamme keittiö poikkeuksellisesti klo 12.30.

Näin ollen Ypäjä Tourin 16. ja viimeinen osakilpailu päästään pelaamaan ihan suunnitellusti tänään ja huomenna. Tällä viikolla kilpailun yhteistyökumppanina toimii Proshopimme tavarantoimittaja, golfvarusteita maahantuova Pro Classic joten viikon palkinnot ovatkin varmasti hyvin teemaan sopivia. Ensi viikolla, sunnuntaina 11.9. pelattavaan finaaliin on paikan lunastanut jo reilut 70 pelaajaa, osallistumisoikeus on kaikilla kauden aikana osakilpailuissa vähintään yhden pisteen saaneilla golfareilla. Vielä siis ehtii avata tai kartuttaa pistetiliä!

Kisojen osalta tällä viikolla ratkeaa myös LoG Scramble Tour jonka 4. osakilpailu pelataan tulevana lauantaina. Mukaan osakilpaluun voi tulla vaikkei sarjan muihin osakilpailuihin olisi osallistunutkaan. Jokaisessa osakilpailussa 3 parasta paria palkitaan ja kokonaispisteissä huomioidaan kunkin parin kolme parasta tulosta joiden perusteella määräytyy koko tourin voittajat. Lauantain scrambleen ehtii ilmoittautua mukaan perjantaihin klo 12 saakka.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)