Hyvää kesäkuun ensimmäistä maanantaita!

Kesäkuun ensimmäinen viikko käynnistyy yhteistyössä Blackbelt IT:n kanssa viikkokilpailumme muodossa.
Meidänkin aina luotettavana IT-tukena toimiva Blackbelt IT on Forssalainen yrittäjävetoinen tietotekniikkayhtiö,
joka tarjoaa yrityksille ja kunnille tietotekniikkapalveluja ja -tuotteita.
Yrityksellä  on laaja ja pitkäaikainen kokemus erikokoisista ja erilaisista asiakkaista teollisuudesta toimistoympäristöihin. Suosittelemme lämpimästi!

Tulevana perjantaina, 7.6, Blackbelt tarjoaa frisbeegolf pelit sekä mahdollisuuden golfin ohjattuun harjoitteluun täällä meillä kaikille seutukunnan koululaisille, kesäloman alkamisen kunniaksi!
Infoa tästä saa mieluusti jakaa niin omille, sukulaisen, tuttavien kuin naapurinkin lapsille! Lisätietoa tästä;  Blackbelt, kolululaisten Golfpäivä. Silloin on hyvä mahdollisuus paitsi pelehin, myös kysellä ja tutustua junnujen golfkesän toimintaan joka käynnistyy mm. junnujen golfkoulun muodossa keskiviikkona 12.6.

Lisäksi perjantaina on mahdollista päästä testaamaan erilaisia mailoja ja vaihdattaa vanhat gripit uusiin, kun Suomen Golftalo saapuu pitämään demopäivää meille. Halutessasi voit jättää mailasi jo etukäteen klubille odottamaan grippien vaihtoa. Demopäivä on jo monille vanha tuttu ja suosittu tapahtuma!

Tämä viikko huipentuu vilkkaaseen viikonloppuun, kun lauantaina iso määrä kilpailijoita starttaa RR-Invitational kisassa lauantaina ja Päivässä Golffariksi-kurssilaiset tutustuvat uuteen lajiin. Sunnuntaina kisataankin sitten joulukinkuista kun Metsärannan Kinkku-scramble starttaa. Sunnuntain kisaan viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina klo 12 mennessä, vielä ehdit siis mukaan! Tapahtumia siis tällä viikolla on mukavasti.

Kentällämme työskennellään ahkerasti ja tiedoksenne, että tiistai-iltana suunnitelmissa on greenien hiekoitusta ja keskiviikkona tapitusta.

Joillakin on jo saattanut kesäloma alkaa ja mikäpä sen hienompaa, kuin nauttia upeasta kesäsäästä ja hyväkuntoisesta kentästä täällä Loimijoki Golfissa. Peliaikoja löytyy vielä hyvin joten pakkaa mailat autoon ja ota suunnaksi Ypäjä. Klubitalomme palvelee tänään klo 8-19, keittiö on avoinna klo 11-18 ja tarjolla on suussa sulavia herkkuja, nälkäkään ei siis pääse yllättämään!

Tervetuloa pelaamaan ja nauttimaan, nähdään Ypäjällä!

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)