Hyvää huomenta heinäkuun ensimmäistä viikkoa joka aloitellaan tuttuun tapaan Ypäjä Tourin merkeissä.

Viikon yhteistyökumppanimme Back on Track on vuonna 2000 perustettu ruotsalainen yritys, jonka visiona on luoda tuotteita ihmisten, hevosten ja koirien hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Ainutlaatuisia Welltex®– ja Iontex®  tekniikoita hyödyntäen yrityksen toiminnan pääpaino on teknisten ja toiminnallisten tuotteiden kehittämisessä, joiden istuvuus ja kestävyys ovat täydellisiä.

Oletko jo kuullut vuoden 2023 Liikkujan tuotteesta?
Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto on valinnut vuoden 2023 Liikkujan tuotteeksiBack on Trackin  Welltex®-kankaaseen perustuvat suojat, tuet ja terapeuttisen teipin.  Toisin kuin perinteistä kinesioteippiä, Welltex®-teippiä ei tarvitse käyttää erityisten teippausohjeiden mukaan, vaan sen voi laittaa suoraan kipukohdan päälle. Kiinnostuitko? Kysy meiltä testipala teippiä ja kokeile itse, miten se toimii!

Tällä viikolla jatkuvat myös golfin alkeiskurssit, lauantaina 8.7. järjestettävälle Päivässä golfariksi -kurssille mahtuu vielä mukaan, ilmoittaudu  caddiemasterille,  puh: 050 590 24 70 tai sähköpostilla; caddiemaster@loimijokigolf.fi!

Muita huomion arvoisia asioita on keskiviikkona meidän kentällä pelattava junioreiden Future Tour -osakilpailu. Kilpailua ovat kaikki tervetulleita seuraamaan ja mukaan järjestelyihin tarvitsisimme vielä myös toimihenkilötäkin. Tehtävät eivät välttämättä vaadi aiempaa kokemusta, tarvittava perehdytys annetaan ennen kisan alkua. Toimihenkilöt saavat kisapäivänä ruoan ja Loimijoki Golf -paidan. Lisätietoa tehtävistä ja ilmoittautumiset mukaan talkoisiin caddiemasterille!

Sääennuste lupailee vähän epävakaista, sateen mahdollisuutta on olemassa mutta ukkosten uhkaa ei ole tietoomme tullut.
Edellisten ukkosten jäljiltä golfautojen latauksessa on edelleen häikkää. Autot ovat tästä syystä osittain pois käytöstä, ja otamme tällä hetkellä autovarauksia vastaan vain kuluvalle päivälle.

Monille heinäkuun alku tarkoittaa myös kesäloman alkua joten toivotamme aurinkoa ja iloa viikkoon, nähdään golfkentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)