Aurinkoisen ja  mm. Caravan Golfin SM-kisojen merkeissä vierähtäneen vilkkaan viikonlopun jälkeen uusi viikko käynnistyy vähän pilvisemmässä säässä. Aamupäivälle on luvattu sadekuurojen mahdollisuutta, mutta jo iltapäivästä säätilan pitäisi muuttua jälleen mukavan kesäiseksi!
Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, IV Pelti Luuri Oy toimii viikkoisäntänä tällä viikolla, ja viikko käynnistyy perinteisesti viikkokilpailun merkeissä, Loimijoki Tourilla pelatan jo 10. osakilpailu, ja palkintoina tällä viikolla on lahjakortteja meidän proshopiin, tai muihin palveluihimme käytettäväksi.
IV Pelti Luuri on Loimaan Hirvikoskelta käsin toimiva, alueensa johtava yritys rakennuspeltitöiden ja ilmastoinnin saralla. Jo lähes 40 vuotta alalla toiminut perheyritys  tarjoaa kokonaisvaltaisia ja laadukkaita palveluita, tarvitsit sitten määrämittaiset rännit tai vaikka uuden peltikaton. Peltiseppä palvelee asiakkaitaan myös kuparitöissä ja rautarakennetöissä. Perjantaina kentällämme pelataan yrityksen perinteikäs Luuri Scramble -kutsukilpailu!

Tällä viikolla ohjelmassa on myös muita kilpailuja, lauantaina pelataan LP Golf -kutsukilpailu,  sunnuntaina aloitetaan ratkomalla Marttilan mestaruus, ja iltapäivällä kisaillaan vielä Loimijoki Golf Lady Open -kilpailussa, joka on avoin kaikille naisgolfareille!

Golfkautta on ilmojen salliessa jäljellä vielä useampi kuukausi, joten vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta! Lauantain Päivässä golfariksi -kurssille on vielä muutama vapaa paikka, joten pikimmiten ilmoittautumaan ja hankkimaan Matin johdolla hyvät perustaidot golfiin!

Mukavaa alkavaa viikkoa, ja tervetuloa golfin pariin myös elokuussa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)