Hyvää maanantai aamua ja uutta alkanutta viikkoa! Tällä viikolla viikkoisäntänä toimii Caddieye.

Caddieye palvelu on golfkentille täysin uudenlainen palvelu kerätä tietoa kentällä. Viheriökohtaisesti asennettavat sensorit laskevat huipputarkkojen sensoreiden avulla viheriökohtaisesti käytetyn ajan sekä väyläajat. Palvelu toimii täysin automaattisesti uusimman IOT-teknologian avulla. Pyrimme luomaan kokonaisuuden, jonka avulla kenttä voi tarjota pelaajille yhä parempia pelikokemuksia kerätyn tiedon avulla. Tulevaisuudessa tuomme useita eri sensoreita parantamaan golfkenttien arkea, muun muassa maaperän kosteus- ja lämpötilasensorit.

Teemme tällä hetkellä tuotekehityksen ja testauksen yhdessä paikallisten golfkenttien kanssa. Olemme juuri avanneet rahoituskierroksen, jonka toteutuessa yritys siirtää toimia Yhdysvaltoihin. Loimijoki Golf on ollut yrityksen ensimmäinen pilottiasiakas jo useamman vuoden ja auttanut merkittävästi kehittämään palvelua kohti kansainvälisiä golfkenttiä. Lisätiedot palvelusta ja yrityksestä antaa Timo Haapaniemi (timo@caddieye.com) tai tulemalla peliseuraksi tänään 15:30.

Viikkoisäntä Caddieye sponsoroi myös tämän viikon Watrec Tour palkinnot, jotka ovat:

I PALKINTO: 100 euron lahjakortti Golfcenteriin

II PALKINTO: 50 euron lahjakortti klubille

III PALKINTO: Loimijoen Liekkien kausikortti kaudelle 2018-2019

Lisäksi rangepallojen sekaan on piilotettu 3 kpl golfpalloja caddieye logolla varustettuna ja löytäjille annetaan 20€ älykortille kun palauttaa pallon cädärille!

Loppuviikosta tapahtuu! Ensin lauantaina Lähdetään kinkkujahtiin! Makulihan Kinkku Scramblen ilmottautuminen on nyt käynnissä tuonne torstaille asti klo 16.00. Kisamaksu 6€ ja greenfee 25€.  Sunnuntaina onkin sitten Suomen kovimman viikkokilpailun Watrec Tourin finaalihuipennus!  Kilpailuun osallistumisoikeus kaikilla, joilla on osakilpailupisteitä. Kilpailuun mahtuu 120 pelaajaa ja mikäli osallistujamäärä ylittyy, niin pelaajia karsitaan pistejärjestyksessä pois häntäpäästä. Ilmottautuminen on alkanut ja loppuu torstaina klo 16.00.

Tervetuloa kisaamaan!

Tänään on myös hyvä päivä tulla pelaamaan Watrec Tourin ensimmaista pelipäivää, sillä sää näyttää tänään puolipilviseltä ja aurinkoiselta. Lämpökin nousee päivän mittaan tuonne 20 asteeseen! Varauslistalla on vielä päivän mittaan vapaita aikoja.

 

Viikon ohjelma kuulostaa kokonaisuudessaan tältä:

Maanantai 3.9.
-Watrec tour 18 1. pelipäivä

Tiistai 4.9.
-Watrec tour 18 2. pelipäivä

Keskiviikko 5.9.
-Ei erikoistapahtumia

Torstai 6.9.
-Ei erikoistapahtumia

Perjantai 7.9.
-Ei erikoistapahtumia

Lauantai 8.9.
-Makulihan kinkku scramble

Sunnuntai 9.9.
-Watrec Tour finaali

 

Töissä tänään Moona ja Hanna!

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)