Aurinkoista viikon aloitusta!
Niin se on vaan kesä edennnyt, ja tällä viikolla ohjelmassa on Ypäjä Tourin 16. eli viimeinen osakilpailu.
Tourin kokonaistuloksiin lasketaan 10 parasta tulosta, eli vielä on mahdollista korottaa sijoitustaan, tai jos pistetili on vielä avaamatta, ehtii sen vielä tehdä tällä viikolla, ja siten lunastaa paikka su 12.9. pelattavaan finaaliin.

Viikkoisäntänämme tällä viikolla toimii Gigantti, tuo kaikkien kodinkoneiden ja laitteiden monipuolinen tavaratalo jonka laajasta valikoimasta on hankala puutteita löytää. Meillä erityinen yhteistyökumppani on Forssan Gigantti, josta Loimijoki Golfin jäsenet saavat myös etuja tietyistä tuoteryhmistä näyttämällä jäsenkortin kassalla ennen maksutapahtumaa.
Gigantin oma väylä kentällämme on nro 11. Kyseisellä par 3 -väylällä on vuosien saatossa tehty useampiakin hole in one -lyöntejä. Tälä kaudella yhtään holaria ei kuitenkaan ole tehty, joten eiköhän olisi korkea aika!
Kannustimena viikkoisäntämme lahjoittaa väylällä 11 tällä viikolla (ensimmäiselle) holarin tehneelle television (arvo n. 300€), joten nyt tarkkuutta lyönteihin!

Sääennusteet lupaavat poutaa, viikonlopulle on ohjelmassa useampiakin kutsukilpailuja sekä ryhmiä, mutta peliaikoja on silti vapaana mukavasti pitkin viikkoa, joten tervetuloa nauttimaan kauniista alkusyksyn päivistä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)