Hankkijan isäntäviikko, ja Ypäjä Tourin 4. osakilpailupäivä käynnistyy pilvipoutaisena, eli luvassa oikein miellyttävä pelisää!
Tällä viikolla kaikki lähdöt aloitetaan 10-tiiltä, josta sitten siirrytään sujuvasti etuysille, eli kierros päättyy väylälle 9. Tarkoitus on, että kesäkuun ajan parillisilla viikolla lähdöt aloitetaan 10-tiiltä, ja parittomilla viikoilla 1-tiiltä. Käytäntöä jatketaan myös heinäkuulle, saadun palautteen perusteella.

Huomenna, kun kalenteri kääntyy kesäkuulle, pääsemme todella kesäaikaan, kun suurin osa ihanasta kesätyöporukasta aloittaa työt opintojen jäädessä kesätauolle. Sen myötä myös keittiö palvelee huomisesta alkaen päivittäin. Keittiö avataan klo 11, ja suljetaan iltaisin n. 1h ennen Klubitalon sulkemista.

Kesän merkki on myös jo perinteeksi muodostunut  perjantain range-harjoittelu, johon ovat tervetulleita ihan kaikki, oman aikataulun mukaan! Ypäjän Osuuspankki tarjoaa perjantaipallot myös tänä kesänä, eli tule hakemaan poletti pallokoneeseen tästä klubitalolta, ja sitten vaan harjoittelemaan, alkaen pe 4.6.!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, Hankkijan toiminnassa on 110 vuotisen historiansa ajan ollut tyypillistä ennakkoluuloton ja rohkea toiminta suomalaisen maaseudun hyväksi, ollen samalla konstailematon ja laadukas kauppapaikka myös kaupunkilaisille.
Myös jo ikoniseksi muodostunut Hankkija-lippis tuo varmasti monelle muistoja maaseudulta!
Meillä kentällä yksi yhteistyön muoto on kentänhoitokoneisiin liittyvät asiat, sujuva vuoropuhelu lisää molemminpuolista tietotaitoa jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Kesäistä viikon alkua, nähdään kentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)