Heinäkuun viimeistä viedään!

Tällä viikolla pelataan jo Watrec Tourin osakilpailu nro 14/18, eli viimeistään nyt on aika aktivoitua mukaan kisaamaan, mikäli kokonaispistesaldo on vielä avaamatta. Siitä ei kannata murehtia, että riittääkö paukut enää tässä vaiheessa kokonaispisteiden kärkisijoille, tärkeämpää on varmistaa oma paikka syksyn Watrec Tourin finaaliin sekä kisata viikkoisäntien tarjoamista huikeista tuotepalkinnoista viikottain. Tämän viikon isäntänä toimii Loimaan viljasiilojen suojassa Suomen kivijalostuksen vahva edelläkävijä Loimaan Kivi, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat mm. hautakivet, sisustus- ja rakennuskivet. Heidän puoleensa kannattaa kääntyä kaikissa kiveen liittyvissä kysymyksissä ja hankinnoissa. Olet sitten hankkimassa kotiin kivisiä pöytätasoja tai puutarhaan kivetyksiä, niin tämä on oikea paikka asioida. Loimaan Kiven ammattitaitoinen henkilökunta kaikissa 11 myymälässä ympäri Suomen auttavat suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen asti.

WT-palkintoina on tällä viikolla lahjakortteja omaan proshopiimme, josta voi jokainen valita sitten tuotteita sen mukaan mitä itse tarvitsee. Lahjakorttien arvot ovat: I palkinto 130 euroa, II palkinto 80 euroa ja III palkinto 50 euroa. Lahjakortit jaetaan sekä lyöntipeli- että pistebogey-sarjojen kolmelle parhaalle pelaajalle.

Tällä viikolla on ohjelmassa myös Holjat -festivaali Forssassa torstaista lauantaihin. Kannattaa pitää silmät ja sormet tarkkana somen puolella, nimittäin arvomme Holjille muutaman lipun tämän viikon aikana!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)