Pilvipuotaista maanantain huomenta golfkentältä! Kesä alkaa kääntyä syksyyn, ja tällä viikolla onkin jo viikokilpailun viimeisen osakilpailun aika, ja viikko huipentuu sunnuntaina pelattavaan Loimijoki Tour Finaaliin!
Sarjan kokonaispisteiden perusteella palkitaan 5 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa, ja finaalin molempien sarjojen parhaat. Lisäksi yksi onnekas palkitaan kauden aikana jätettyjen kuittien perusteella suoritettavan arvonnan tuloksena!
Tänä vuonna palkintoina on matkalahjakortteja kotimaan kohteisiin, sekä yhteistyökumppaneidemme lahjakortteja ja tuotepalkintoja. Myös sunnuntain finaalin sarjojen 3 parasta palkitaan Gigantin ja Hankkijan tuotepalkinnoin!
Viikkoisäntänä tällä viikolla toimii Gigantti, joten huippupalkinnot on luvassa myös tässä viimeisessä viikkokisan osakilpailussa! Forssan Gigantti on toiminut yhteistyökumppaninamme jo useamman vuoden, ja tänä vuonna saatiin myös osa liikkeen henkilökuntaa kurssitettua Päivässä golfareiksi. Lisäksi Loimijoki Golf ry:n jäsenet saavat etuja Forssan Gigantista Loimijoki-korttia näyttämällä, tutustu etuihin tästä!

Ravintolan puolella maanantain tarjouksena on uutuustuotteena kana-pestopanini, ja toki tarjolla on myös muut ruokalistn tuotteet sekä makeat herkut. Klubitalo on tänään auki 19 saakka, keittiö klo 18, tervetuloa!

Ja loppuun on kyllä vielä lisättävä kiitokset hienosta kisasta eilisen Future Tourin taitaville junnugolfareille, ja onnittelut mitalisteille!Future

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)