Heinäkuun ensimmäinen viikko starttaa yhteistyössä Back On Trackin kanssa. Back on Track on vuonna 2000 perustettu ruotsalainen yritys, jonka visiona on parantaa niin ihmisten kuin hevosten ja koirien hyvinvointia. Prepare, Perform ja Recover ovat yrityksen avainsanoja. Meidän valikoimistamme löytää Back on Trackin loistavia tuotteita, jotka ovat suunniteltu suojaamaan, ehkäisemään ja kuntouttamaan vammoja. Esimerkiksi golfin parissa yleisiin ranne- ja kyynärpäävammoihin löydät meiltä tuet.

Lisäksi valikoimastamme löytyy Welltex® -teippiä, jota pääsee tällä viikolla testaamaan. Teippi on suunniteltu niin, että se lisää verenkiertoa teipatulla alueella heijastaen kehon lämpöä. Takaisin heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä, turvotusta, kipua ja nopeuttaa parantumista. Kysy caddiemasterilta pala teippiä kipukohtaasi.

Tänään jos koskaan on täydellinen peli-ilma! Lämpötilan pitäisi pysytellä maltillisena, mutta lämpimänä noin +23°c paikeilla ja taivas on pilvetön! Aamun ja aamupäivän peliajat ovat jo hyvinkin täynnä, mutta iltapäivään ja iltaan on vielä tilaa. Tänään on huomenna pelataan tavalliseen tapaan Ypäjä Touria ja tällä viikolla on jo 9. kierros.

Tervetuloa pelaamaan! Tänään töissä Virve, Vilma, Ipe, Rosa ja Tiina.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)