Laitetaanpa viikko käyntiin mukavilla kisauutisilla nimittäin Loimijoki Golfia edustava Alex Lähdemäki voitti eilen Porissa pelatun Future Tour osakilpailun!

Kauden seitsemäs ja samalla viimeinen Future Tourin Lännen Easy 9 -sarjan osakilpailu käytiin sunnuntaina 4.9.2022 Porin Golfkerhon Suisto-kentällä. Golfliitto ei tänä vuonna järjestä Future Tourin Finaalissa Easy 9 -sarjan kilpailua. Easy -9 sarjalaiset saivat pelata pilvisessä ja hieman koleassa +10 asteen säässä.
Alex pelasi tasaisen varmaa peliään ja se toi kauden kolmannen voiton tuloksella 24 bogeypistettä, 44 lyönnillä ja tasoituksella 39,9. Kuten Alex sanoi voittopuheessaan kenttä oli hyvässä kunnossa ja greenit kauden liukkaimmat.
Alex on osallistunut kaikkiin kauden seitsemään Future Tourin Lännen Easy 9 -sarjan kilpailuihin. Menetys on ollut hyvää, sillä voittoja tuli kolme, kakkossijoja yksi, kolmossijoja kaksi ja yksi nelossija. Alex siirtyy ensi kaudeksi vaativampaan EasyRed-sarjaan. Se on tasoltaan astetta kovempi ja pelataan 18 reikäisenä. Aloitukset lyödään punaisilta ns. naisten aloituslyöntipaikoilta. Pelaajamäärä tässä sarjassa on runsaampi eli n. 20 pelaaja/kilpailu. Tavoitteena Alexilla on sijoittua kymmenen parhaan joukkoon. Alex jatkaa myös säännöllistä golfin talviharjoitteluaan viime talven tapaan.

Onnittelemme Alexia voitosta ja tsemppiä treeneihin myös tulevalle talvikaudelle!

Tälla viikolla poutainen sää jatkuu, kovin lämmintä ei taida ennusteet lupailla mutta kuivaa ja mahdollisesti aurinkoistakin joten mukava golfviikko tulossa.
Kilpailujen osalta viikon uutisia ovat torstaina pelatattava Senioriliigan kotiottelu Salo Golfia vastaan. Tietomme mukaan joukkue ei ihan vielä ole täysimääräisenä kasassa joten ilmoittautumisia otetaan vastaan!
Sunnuntaina pelataan Ypäjä Tourin finaali, osallistumisoikeus siihen on kaikilla kauden aikana vähintään yhden pisteen osakilpailussa ansainneilla. Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin puoleen päivään ja mukaan kvaalautueet pelaajat löytyvät tästä.

Klubitalo on avoinna klo 9-18, keittiö 11-17, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)