Kaunista maanantai-aamua klubilta!

Uusi viikko on valjennut kauniina ja kuulaana. Kevät etenee ihanan vauhdikkaasti ja meillä täällä Loimijoki Golfissa starttaa tänään Ypäjä Tour-viikkokilpailumme! Viikkoisäntänä toimii Ypäjän kunta. Ennen kierrokselle lähtöä ilmoittautuminen caddiemasterille, kilpailumaksu tuttu 8€ + green fee pelioikeudettomilta.

Kentällä suoritetaan viheriöiden ruiskutusta, ohjelmassa lannoitusta ja kasvinsuojelua. Tämä ei vaikuta pelaamiseen, mutta suosittelemme huolellista käsienpesua kierroksen jälkeen.

Keskiviikkona vietetään Unelmien liikuntapäivää, jolloin koululaiset valloittavat Loimijoki Golfin toivottavasti sankoin joukoin. Koululaiset pääsevät tutustumaan lajiin rangella tai mennä frisbeegolfaamaan Par3-kentällemme. Ja torstaina vuorossa on Helatorstain Scramble eli Kapteenien kierros, johon ilmoittautuminen keskiviikkona klo 12 mennessä. Samana päivänä on myös Ypäjän kunnan liikuntapäivä, jolloin lajiin pääsee tutustumaan rangella klo 12-16. Ilmainen range kaikille uusille golffareille ja lajista kiinnostuneille! Joten tapahtumia on heti alusta saakka mukavasti.

Kurkkaa Ypäjän kunnan video, saattaa tuttuja kasvoja näkyä.

Tänään klubitalo avoinna klo 9-18, tervetuloa!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)