Tuntuuko teistäkin, että uusi viikko käynnistyy normaalia raikkaammassa ja juuri sopivasti viilenneessä kelissä? Sopii teemaan, sillä viikkoisäntänä toimii tällä viikolla alueen johtava ilmanvaihtoyritys Vallox Oy!

Valloxin kanssa olemme kulkeneet yhdessä pitkän matkan ja perinteikäs Vallox Golf -kutsukilpailu on jatkunut jo toistakymmentä vuotta. Tällä viikolla Valloxin kutsukilpailu järjestetään torstaina, mikä näkyy myös ajanvarauksessa isosti punaisella. Valloxin kisapäivän lähtölistat laaditaan keskiviikkona, minkä jälkeen tiedetään jääkö kentälle tyhjiä väyliä yhteislähtökisan keskelle. Mikäli paikkoja jää, niin kentälle on mahdollista päästä kiertämään kisan ollessa käynnissä, kunhan muistaa vain antaa kilpailijoille pelirauhan.

Vallox on tunnettu loimaalainen, jo yli 40 vuotta Suomessa ilmanvaihtojärjestelmiä valmistanut yritys. Korkealaatuiseen ilmanvaihtoteknologiaan on yhdistetty yksinkertainen tyylikäs muotoilu ja helppokäyttöisyys. Vallox huolehtii hiljaisesti ja huomaamatta rakennuksen ilmanvaihdosta pitäen sisäilman raikkaana ja puhtaana hengittää.

Uuden viikon kunniaksi starttaa tietysti myös uusi Watrec Tourin osakilpailu. Valloxin viikolla palkinnot ovat lahjakorttimallisia ja arvoltaan ruhtinaallisia. Lahjakortit ovat käytettävissä mihin tahansa palveluun klubilla (proshop/ravintola/pelimaksut) ja ladataan saldoksi omaan älykorttiin.

I palkinto x 2: 200 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

II palkinto x 2: 100 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

III palkinto x 2: 75 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

 

Tervetuloa pelaamaan! Töissä tänään Hanna, Emma, Moona sekä Rami.

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)