Hyvää huomenta ja helteiseksi ennustettua maanantaita!

Yhteistyökumppanimme, Puhtaan Sisäilman Lähettiläs, PSL Oy, on tällä viikolla kentällämme monessa mukana. Hannu “Hymy” Salmisen PSL Oy on tuotantotilojen lämmityskustannusten vähentämiseen ja sisäilmasto- olosuhteiden kohentamiseen erikoistunut yritys, jonka kehittämät teollisuusyritysten ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät ovat alallaan ainutlaatuisia.

Meille golfareille yrityksen keulamies Hannu on tuttu kasvo kentällämme, eikä vähiten isännöimänsä Hymy Open -kilpailun johdosta. Tämä golfkesämme huipputapahtuma pelataan tulevana lauantaina ja vaikka se onkin ollut täyteen varattu jo hyvän tovin, voi mahdollisista viime hetken peruutuspaikoista vielä kysellä caddiemasterilta. Kilpailuun ilmoittautuneille vinkkaamme kisamaksun hoitamisesta jo etukäteen tällä viikolla, jolloin saadaan minimoitua mahdollinen ruuhkaa lauantailta, ja lisäksi kaikille ennakkoon maksaneille tarjoamme kahvit.

Yhteistyössä Hymyn kanssa pelataan myös tämän viikon Ypäjä Tourin osakilpailu, järjestyksessään 14. Tänään pelataan myös Senioriliigan kotiottelu, jossa Loimijoki Golfin joukkue saa vastaansa Aurinko Golfin joukkueen Naantalista

Nähtäväksi jää, osuuko ennustettu myrsky kohdalle, milloin ja millä voimakkuuudella. Toivotaan että ei, sillä muilta osin ennustamme, että luvassa on upea viikko! Tervetuloa mukaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)