Hyvää huomenta ja uutta viikkoa!

Lievästi sanottuna reilujen sateiden (lähes 60 mm) jälkeen uuteen ja poutaisempaan viikkoon lähdetään Euroopan johtavan ilmanvaihtoyrityksen Vallox Oy:n johdolla. Valloxin kanssa olemme kulkeneet yhdessä pitkän matkan ja perinteikäs Vallox Golf -kutsukilpailu on jatkunut jo pitkälti toistakymmentä vuotta. Tällä viikolla Valloxin kutsukilpailu järjestetään torstaina, mikä näkyy myös ajanvarauksessa isosti punaisella. Valloxin kisapäivän lähtölistat laaditaan keskiviikkona, minkä jälkeen tiedetään jääkö kentälle tyhjiä väyliä yhteislähtökisan keskelle. Mikäli paikkoja jää, niin kentälle on mahdollista päästä kiertämään kisan ollessa käynnissä, kunhan muistaa vain antaa kilpailijoille pelirauhan.

Vallox on tunnettu loimaalainen, jo yli 40 vuotta Suomessa ilmanvaihtojärjestelmiä valmistanut yritys. Korkealaatuiseen ilmanvaihtoteknologiaan on yhdistetty yksinkertainen tyylikäs muotoilu ja helppokäyttöisyys. Vallox huolehtii hiljaisesti ja huomaamatta rakennuksen ilmanvaihdosta pitäen sisäilman raikkaana ja puhtaana hengittää.

Uuden viikon kunniaksi starttaa jälleen myös, mikäpä muukaan, kuin uusi Watrec Tourin osakilpailu. Valloxin viikolla palkinnot ovat lahjakorttimallisia ja arvoltaan ruhtinaallisia. Lahjakortit ovat käytettävissä mihin tahansa palveluun klubilla (proshop/ravintola/pelimaksut) ja ladataan saldoksi omaan älykorttiin.

I palkinto x 2: 200 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

II palkinto x 2: 100 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

III palkinto x 2: 75 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

 

Vallox-viikon muu ohjelma näyttää tältä:

Maanantai 7.8.:
– Watrec Tour 15, 1. pelipäivä

Tiistai 8.8.:
– Watrec Tour 15, 2. pelipäivä

Keskiviikko 9.8.
– Kauden viimeinen junioreiden golfkoulu klo 18.00-19.30!

Torstai 10.8.
– Vallox Golf, kutsukilpailu klo 10.00 yhteislähdöllä
– Viimeinen päivä ilmoittautua sunnuntain Kuntamestaruus Golfiin

Perjantai 11.8.
– Casual Friday

Lauantai 12.8.
– Kuntamestaruus Golf 2017, ilmoittautumiset torstaihin 10.8. klo 16 mennessä.
Kunnan joukkue muodostuu yhdessä kaikista kisaan ilmoittautuneista saman kunnan pelaajista. Kunnan joukkueen yhteistulokseen lasketaan mukaan kolmen parhaan pelaajan pistebogey-tulos. Epäviralliset kunnanmestaruudet ratkeavat kilpailussa samoilla tuloksilla. Jokainen pelaaja edustaa itseään ja sarja määräytyy ilmoitetun kotikunnan mukaan.

Sunnuntai 13.8.f
– Ei erikoistapahtumia

Ravintolan puolella alkuviikon erikoistarjouksena panini ja Valmiermuizan vehnäolut. Kuvasta vihjeet hintoihin:

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)