Upean aurinkoinen sää näyttää ennusteista huolimatta jatkuvan tänäänkin. Kauden viikkokisa huipentui eilen pelattuun finaaliin, ja palkinnot sekä finaalista että kokonaiskilpailusta on noudettavissa täältä klubilta. Viikkokisaan osallistui tänäkin kesänä ilahduttavan suuri määrä pelaajia, ja jatkoa seuraa varmasti taas ensi kaudella! Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ideoita sekä viikkokilpailusta että myös muista kisoista, jotta niitä voidaan edelleen myös kehittää.

Tällä viikolla kilpailukt jatkuvat lauantaina pelattavassa LoG Scramble Tourin 4. ja kauden viimeisessä osakilpailussa, kilpailuun ovat erittäin tervetulleita myös mut kuin meidän oman seuran pelaajat. Osakilpailupalkintojen lisäksi tourin yhteispisteiden perusteella paras pari palkitaan GIgantin 300€ lahjakortein, ja tulokseen vaikuttaa kolmen osakilpailun pisteet, eli vielä on useammalla parilla mahdollisuus voittoon!
Ilmoittautumisaikaa on perjantaille klo 12 saakka!

Klubitalo on näin alkusyksystä auki päivittäin klo 9:00-19:00, keittiö 12:00-18:00, sää ja pelaajavarauksella, eli peliaika kannattaa varata etukäteen.

Tervetuloa nauttimaan upeasta syyspäivästä golfkentälle!

Kuvassa Loimijoki Tourin kokonaiskilpailussa viidenneksi sijoittunut Pasi Peltola ja palkinto TV.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)