Uusi viikko on alkanut aurinkoisena, ja kelit suosivat Ypäjä Tourin alkua. Ensimmäisessä osakilpailussa yhteistyökumppanina meillä toimii Metsä Group, joka on kansainvälisesti toimiva kestävän biotalouden edelläkävijä. Se on menestyvä metsäteollisuuskonserni, jolla on vahvat juuret suomalaisissa metsissä. Metsä Group palkitsee myös viikottain osakilpailujen voittajat puuntaimilla, joista nousee vuosien saatossa kentällemme Voittajien metsä. Lue lisää täältä.

Metsä Group valmistaa fossiilittomia tuotteita vastuullisesti kasvatetusta, uusiutuvasta puusta. Metä Group investoi kasvuun, uusien biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Ainutlaatuiseksi Metsä Groupin tekee sen yritysrakenne – emoyhtiö Metsäliitto on yli 90 000 suomalaisen metsänomistajan omistama osuuskunta.Metsä Group on Suomen suurin puunostaja. Metsä Group tarjoaa metsänomistajille kattavat palvelut metsäomaisuuden hoitoon tehden vuosittain noin 35 000 puukauppaa, joista valtaosa kohdistuu omistajajäsenten metsiin.

Metsä Groupin tavoitteena on, että suomalainen metsäomaisuus siirtyy seuraavalle sukupolvelle elinvoimaisempana, monimuotoisempana ja ilmastokestävämpänä kuin se on aikanaan nykyisille omistajille tullut. Uudistavan metsätalouden tarkoituksena on vahvistaa talouskasvun ja luontopääoman rinnakkaiseloa. Tavoite on merkittävä koko Suomelle, sillä Metsä Groupin emoyhtiön Metsäliitto Osuuskunnan jäsenet omistavat noin puolet Suomen yksityismetsistä.

Klubitalolla tänään Anna, Erna, Pauliina, Terhi ja Aurora. Tervetuloa aloittamaan viikko ja Ypäjä Tourin ensimmäinen osakilpailu meiltä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)