Hyvää viikon alkua!

Uuteen viikkoon lähdetään lievästi sanoen haastavassa ilmastossa. Sääherra ei anna nyt yhtään helpotusta tähän kylmään kevääseen, vaan lyö löylyä kehnojen kelien muodossa entisestään. Siksi haastan kaikki pelurimme näyttämään tälle säälle närhen munat ja saapumaan peliareenalle urheana pää pystyssä ja lämpimästi pukeutuneena, tragikoomisella huumorimielellä kelistä piittaamatta. Kun eihän tässä muukaan enää auta.. 😀

Viikkoisäntänämme toimii tällä viikolla Caddieye, joka lanseeraa tällä viikolla käyttöön paljon toivotun Caddieye Golf sovelluksen!

Tässä Caddieyen tiedote Golf sovelluksesta:

“Caddieye Golf on ensimmäinen golf-applikaatio, joka kertoo GPS-paikannusta käyttäen tarkan sijainnin lipulle nopeasti ja helposti. Sovellus on yksinkertainen käyttää eikä sisällä etäisyysmittauksen lisäksi muita käyttöä hidastavia ominaisuuksia. Palvelu toteutetaan yhdessä kentän kanssa, jolloin on aina tiedossa tarkat lipunsijainnit viheriöllä. Sovelluksen avulla voit myös ennakkoon katsoa missä liput sijaitsevat. Palvelun avulla on myös mahdollista ottaa mittoja vapaasti valittaviin kohteisiin mm. hiekkaesteet, vesiesteet jne.) 

Avaamme Android-alustalla toimivan sovelluksen testikäyttöön Loimijoki Golf kentällä. Sovellus on mahdollista ladata testikäyttöön pyytämällä Loimijoki Golf caddiemasterilta sähköpostiin ohjeet ja tiedoston, jolla sovelluksen saa ladattua. Sovellus tulee löytymään myös tällä viikolla Google Play sovelluskaupasta ja tästä informoidaan erikseen. Testisovellus on ilmainen käyttää.

Suosittelemme, että testikäytössä käytätte erillistä Bluetooth GPS-paikanninta, jonka avulla mittaus tapahtuu vaivattomasti ja nopeasti. Erillisen GPS-paikantimen avulla puhelin akku kestää huomattavasti pidempään ja sijainnit ovat tarkempia. Kentältä löytyy kaksi kappaletta testikäyttöön tarkoitettuja Bluetooth-laittteita. Näiden käytöstä löytyy ohjeet myös caddiemasterilta. Caddieye tiimin Timo ja Teemu päivystävät myös aktiivisesti tämän viikon kentällä, joten heiltä voi myös nykäistä hihasta. 

Tämän viikon on mahdollista ostaa myös QStarz BT818-laitetta ennakkoon klubilta. Hintaan 99 € saa käyttöönsä oman QStarz BT818-laitteen, vuosilisenssin Caddieye Golf applikaatioon! QStarz BT818-laite toimii Android-puhelimien kanssa. Laitetta voi myös käyttää muiden sovellusten kanssa, jossa tarvitaan paikkatietoja. Laite on loistava lisä kuntoilijalle tarkkojen reittitietojen tallentamiseen taikka navigointi applikaatioiden parantamiseksi.

iOS-versio sovelluksesta valmistuu kesäkuussa ja GPS-boosteria iOS-alustalle voi myös tilata ennakkoon jättämällä sähköpostin caddiemasterille. Alustava toimitusaikataulu on näiden osalta kuun loppussa.”

Watrec Tour 2 osakilpailupalkinnot:

  1. QStarz BT818 GBS-paikannin (Andoird) + Caddieye Golf applikaation vuosilisenssi (2 kpl)
  2. Caddieye Golf applikaation vuosilisenssi sekä SPOBRO-tuotepaketti (2 kpl)
  3. Caddieye Golf applikaation vuosilisenssi (2 kpl)

 

Naiset huomio!

Tämän viikon lauantaina pelataan naisten kauden avajaiskilpailu. Muistakaa ilmoittautua mukaan! Sääennusteekint lupailevat vähän lämpöisämpää menoa jo viikonlopulle. 😉 Oheisesta linkistä tarkemaan kilpailukutsuun -> Naisten kauden avaus 2017

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)