Mitä parhainta viikon aloitusta! Viikkokisa jatkuu tänään, isäntä tällä viikolla toimii pitkäaikainen yhteistyökumppanimmme Watrec Oy.
Watrec on Forssasta käsin tehokkaasti, taloudellisesti ja ekologisesti toimiva ympäristöystävällisiä jätteenkäsittelyratkaisuja kehittävä ympäristöalan asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista on biokaasuteknologia sekä ympäristö- ja energiaosaamiseen perustuva konsultointi. Watrec suunnitellee ja toimittaa erilaisia orgaanisen jätteen ja jäteveden käsittelyratkaisuja jo vuodesta 2003 lähtien. Yrityksen viikkokilpailuun lahjoittamat palkinnot tulevat meidän Proshopistamme, joka onkin täynnä ihania kesän uutuus tuotteita.

Tänään Klubiravintolan listalta uutuutena löytyy Makulihan makkarakori, jossa keskeisessä osassa on Tammelalaisen Makulihan herkullinen Maaherra-grillimakkara! Tätä herkkua on tarjolla vain reilu, mutta rajoitettu erä, joten varmista ettei jää maistamatta! Ja vaihtehto löytyy myös lihattomana, eli kukkakaaliwingsien muodossa ja dippikasviksilla evästettynä.

Tällä viikolla kisatoimintaa riittää läpi viikon, keskiviikkona pelataan junioreiden Challenge Tourin osakilpailu johon tarkempi aikataulu varmistuu tänään. Sen mukaan avaamme illasta  lähtöjä myös muille pelaajille. Lauantaina starttaa Loimijoki Scramble Tour, jossa kisaillaan neljässä osakilpailussa aina tuonne syyskuulle saakka. Jokaisella osakilpailulla on oma yhteistyökumppaninsa, ensimmäisenä Back on Track, jonka huippu tuotteet ovat nyt myös meidän Proshopimme valikoimassa. Näistä molemmista kisoista lisää tietoa tulevina päivinä.

Lisäksi tälle viikolle on ohjelmassa taas Päivässä golfariksi -kurssia sunnuntaille (kurssi täynnä) sekä junioreiden tehotreenipäivä lauantaille. Ramin johdolla treenaillaan vielä sunnuntai iltanakin, eli kaikille ja erityisesti golfharrastustaan aloitteleville avoin treenimahdollisuus sunnuntaina 14.6. klo 17:00-20:00!

Tässäpä tiivistetysti viikon ohjelmaa, eli monenlaista on tiedossa, onneksi myös sää näyttäisi suosivan meitä!
8.6.2020

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)