Hyvää alkavaa viikkoa!

Viikonlopun aikana saatiin Ypäjällä reipas määrä (n. 40 mm) vettä, jonka väylät ottivat kiitollisena vastaan. Nyt on kuitenkin onneksi taas poudan vuoro ja viikonalun Watrec-sääennusteet näyttävätkin oikein mukavilta – luvassa on pääosin pilvipoutaa ja vajaan 20 asteen lämpötilaa. Pieniä sadekuuroja saattaa taivaalla liikkua, mutta ne ovat niin pieniä, ettei niitä voi edes sateeksi laskea. Nyt siis vain pikaisesti ajanvarauspuuhiin ja peleille!

Viikkoisäntänä toimii tällä viikolla tilitoimisto Rantalainen. Rantalainen Yhtiöt on palvellut Etelä-Suomen yrityksiä jo yli 40 vuotta. Rantalainen Yhtiöt on inhimillinen, ihmiskasvoinen perheyritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut niin pienimmille kuin suurillekin yrityksille. Sähköisyys mahdollistaa reaaliaikaisempaa ajasta ja paikasta riippumatonta palvelua ja Rantalaisen henkilökunnalla on aina hallussaan alan tuorein tietotaito. Yritys on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimisto ja suurimmista ainoa aito perheyritys.

Myös Ypäjä Golf Oy käyttää Rantalaista tilitoimistona, niin kirjanpidon kuin palkanlaskennan puolella. Yhteyshenkilömme Rantalaisella ovat Kimmo Joensuu sekä Eveliina Kannisto. Mikäli kirjanpitoasiat askarruttavat oman yrityksesi kohdalla ja haluaisit keskustella aiheesta enemmän tai pyytää vaikka tarjouspyynnön taloushallintopalveluista, niin vinkkaapa asiasta joko meille tai suoraan Rantalaisen edustajille, niin hoidamme asiaa eteenpäin.

Rantalainen tarjoaa tämän viikon parhaille Watrec Tour -pelaajille palkinnoksi lahjakortteja käytettäviksi kaikkiin klubin palveluihin. Tutummin sanottuna, saldoa ladattaviksi omiin älykortteihin.

Palkintosummat ovat: I palkinto 125 euroa, II palkinto 75 euroa ja III palkinto 50 euroa. Molemmista sarjoista (lyöntipeli ja pistebogey) palkitaan kolme parasta pelaajaa lahjakorttipalkinnoin.

Klubilla palvelemassa tänään Hanna, Emma, Linda sekä Selina. Tervetuloa! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)