Mukavaa viikonalkua!

Hymy parantaa olosuhteita niin golfkentällä kuin kaikkialla muuallakin. Tähän sloganiin on helppo tarttua aurinkoisena elokuun maanantai aamuna. Tämän sloganin meille tarjoaa viikon yhteistyökumppanimme PSL Oy.

Hannu “Hymy” Salmisen johtaman yrityksen erityisosaamista on teollisuuden ilmanvaihtoratkaisujen kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, yksilöllisesti asiakkaan erityistarpeet huomioiden.  Työhyvinvointi ja energiataloudelliset ratkaisut ovat yrityksen kunnia-asia.

Viikko huipentuu lauantaina pelattavaan Hymy Open  -kilpailuun, johon hyvässä seurassa pelattavan kilpailun ohella kuuluu perinteisesti tavoittelemisen arvoiset palkinnot sekä maistuva ruoka ja elävää musiikkia kilpailun jälkeen! Musiikista vastaa Happy Groove, joka viihdyttää golfkansaa klubitalon terassilla kauniissa kesäillassa.
Lisäksi Hannu on hionut kisakonseptia entisestään tilaamalla lauantaiksi myös viime vuotta poutaisemman sään! Ennusteet näyttävät aurinkoista +25, voisiko parempaa golfsäätä toivoa?
Kilpailuun löytyy vielä paikkoja, joten ilmoittautumiset pikimmiten meille päin!

Ruuhkan välttämiseksi myös klubitalon alueella ennen starttia suosittelemme kilpailuun osallistuvia oman seuramme jäseniä suorittamaan kisamaksun jo etukäteen kuluvan viikon aikana, kun poikkeatte pelikierroksella! Tällöin teidän ei tarvitse suotta jonotella kassalle lauantai aamuna, ja lisäksi ennakkoon kisamaksun suorittaneille tarjoamme kupin kahvia klubiravintolasta!

Sää näyttää tänään oikein mahtavalta. Lämpötilan pitäisi kohota kahteenkymmeneen asteeseen ja puolipilvinen ilma hellii kentällä. Peliaikoja on vapaana pitkin päivää, joten varaa peliaikasi ja tule pelaamaan!

Tervetuloa golfaamaan, hymyillään kun tavataan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)