Pirtsakkaa huomenta golfkentältä!

Eilen sunnuntaina päästiin pelaamaan lauantailta siirretty kinkkukisa. Vaikka sää oli edelleen tuulinen, niin sateilta vältyttiin. Niinpä yhdeksän reipasta paria lähti tavoittelemaan Metsärannan kinkkuja. Ylivoimaiseen voittoon pelasivat Elmeri Ahola ja Raimo Ahola 43:lla bogeypisteellä.  Toisekseksi 38:lla pisteellä tulivat Santeri Suontausta ja Valtteri Valtonen. Komas sija meni Jukka Mattilalle ja Kari Railolle (37 bp). Voittajapari palkitaan kinkuin ja kinkut on noudettavissa klubilta. Myös aiemmissa kisoissa (4-hengen scramble ja 3-mailan kisa) kinkkunsa ansainneet voivat tulla noutamaan omansa klubilta jo tällä viikolla. Tulokset kokonaisuudessaan löytyy tästä: tulokset

Ensi lauantaina 14.10. kinkkukisat jatkuvat ja pelimuotona on toistamiseen parisramble. Muistattehan, että mitä enemmän saadaan pelaajia mukaan sitä enmmän on kinkkuja jaossa! Uutena tapahtumana kentällämme käydään leikkimielinen valogolf-kisa. Kisa käydään par3 – kentällä torstai-iltana 12.10. klo 18.30 (varapäivänä on tiistai 17.10). Vain ensimmäiset 18 ilmoittautunutta mahtuu mukaan ja vielä on muutama paikka vapaana. Kisamaksu on 10€ ja hinta sisältää pallot ja greenfeen.  Pidä siis kiirettä, ilmoittaudu mukaan ja pääset kokemaan jotain aivan uutta ja erilaista!

Vaikka ilmassa on syksyn tuntua, niin sehän ei pelaamista estä! Riittävästi vaatetta, kosteutta pitävät kengät, pipo, talvihanskat, tällä varustuksella pärjää mainiosti. Muistutellaan vielä, että pakkasaamuina jäiselle kentälle meno on kielletty. Tänään keli näyttää oikein mukavalta: viikonlopun myrskytuulet ovat tyyntyneet, aurinko pilkistelee ja kenttä on mukavassa pelikunnossa. Lähdepä siis reippailemaan Ypäjälle golfin pariin! Klubi on tänään auki klo 14:ään.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)