Viikkoisäntämme PSL Oy:n slogan, Hymy parantaa olosuhteita, sopii loistavasti myös tähän sateiseen maanantai aamuun!
Yrityksen  erityisosaamista on teollisuuden ilmanvaihtoratkaisujen kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, yksilöllisesti asiakkaan erityistarpeet huomioiden.  Työhyvinvointi ja energiataloudelliset ratkaisut ovat yrityksen kunnia-asia.
Viikko huipentuu lauantaina pelattavaan Hymy Open  -kilpailuun, joka tarkoittaa paitsi golfia hyvässä seurassa. ja kilpailua varmasti tavoitttelemisen arvoisista palkinnoista, myös hyvää ruokaa ja elävää musiikkia kilpailun jälkeen! Musiikista vastaa Happy Groove, ja tapahtuman jälkeen on kilpailijoille myös bussikuljetus Forssan suuntaan!
Kilpailuun löytyy vielä muutama paikka, joten ilmoittautumiset kipin kapin meille päin!
Golf ulkolajina on siitä onnekkaassa asemassa, että kilpailujen järjestäminen suuremmallekin osallistujamäärälle on mahdollista, kentän 80ha aluella etäisyyksien pitäminen onnistuu kyllä!
Ruuhkan välttämiseksi myös Klubitalon alueella ennen starttia suosittelemme kilpailuun osallistuvia oman seuramme jäseniä suorittamaan kisamaksun jo etukäteen kuluvan viikon aikana, kun poikkeatte pelikierroksella! Tällöin teidän ei tarvitse suotta jonotella kassalle lauantai aamuna, ja lisäksi ennakkoon kisamaksun suorittaneille tarjoamme kupin kahvia Klubiravintolasta!

Lämmin mutta kostea säätila hallitsee Ypäjällä nyt aamulla, mutta ennusteet lupaavat poutaantuvaa, joten eiköhän tästä kelpo golfpäivä saada! Mukavaa viikon alkua ja tervetuloa!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)