Vuorossa Loimijoki Tourin 8. osakilpailu, kilpailupäivät ovat maanantai & tiistai ja viikkoisäntänä on Tilitoimisto Rantalainen! Viikkokilpailun kokonaispisteiden 5 parasta, finaalin molempien sarjojen voittajat sekä yksi onnekas arpalipukkeella voittaa itselleen yhteistyökumppaneidemme tuotepalkintoja ja lahjakortteja sekä jaossa on muun muassa lomamatka Ahvenanmaalle! Loimijoki Tourin kokonaispistetilanteen pääset kurkkaamaan tästä. Tämän osakilpailun molempien sarjojen 3 parasta voittaa itselleen lahjakortteja Loimijoki Golfin omaan proshopiin ja ravintolaan. 🙂

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallinto ja taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 800 koulutetun ammattilaisen osaaminen. He tarjoavat kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Rantalainen palvelee asiakkaitaan paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan. Myös Ypäjä Golf Oy käyttää Rantalaista tilitoimistonaan, niin kirjanpidon kuin palkanlaskennan puolella.

Tämä viikko näyttäisi melko rauhalliselta kilpailujen puolesta, joten on hyvin aikaa rauhalliseen golfaamiseen huikeissa maisemissa! Tällä hetkellä tarjoushinnastomme näyttää tältä: jäsenet 35 €/18 r. & 25 €/9 r. ja vieraspelaajat 40 €/18 r. & 30 €/9 r. Aamu- ja iltalähdöt green fee -5 € (ennen 9:00 & 17:30 jälkeen). SGS-kortilla pelikierros kustantaa 20 €, max 6 hlö päivässä.

Keskiviikkona on tuttuun tapaan junnukoulu klo 17 alkaen ja sunnuntaina on luvassa Ramin treenit klo 17-20. Sunnuntai-illan harjoittelu ei kustanna mitään ja erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Tänään klubilla Pale, Vilma, Anna ja Ida. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)