Matti Moisander

Tervehdys! Olen Matti Moisander, 35-vuotias Ypäjän kasvatti. Golfin aloitin noin 25 vuotta sitten ja se veikin nopeasti mennessään, koukutuin välittömästi. Siitä tähän päivään golf onkin tarjonnut valtavasti – kilpailuja, harjoittelua, pettymyksiä, onnistumisia, raivoa ja onnellisuutta.

Lista on todella pitkä, mutta päällimmäisenä mieleeni nousee sosiaalisuus. Ihmisten kanssa oleminen, on se sitten opetusta, pelaamista tai vain terassilla rupattelua, se on tämän homman suola. Siihen lisäksi ulkoilua mahtavissa maisemissa. Golf tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin!

Suosittelen valtavasti poikkeamaan Ypäjällä Loimijoki Golfissa. Täällä on rento ja rempseä ilmapiiri, mikä huokuu jo parkkipaikalla astuessasi autosta ulos. Ihmiset ovat ystävällisiä ja hymyssä suin. Maalaismiljöö on ainutkertainen vanhoine klubi- ja tallirakennuksineen. Tietenkin myös itse kenttä tarjoaa hienon kokemuksen kaikille pelaajille tasosta riippumatta.

Nyt myös golfin aloittaminen on tehty meillä edulliseksi ja helpoksi. Kaikki innokkaat golfariksi mielivät – nyt on hyvä aika aloittaa ja hankkia itselleen golfin ajokortti. Kursseja vetää Marttilan hymypoika Rami Prusila ja allekirjoittanut. Näillä kursseilla ilmapiiri on varmasti rento ja ilon kautta toivotammekin kaikki uudet tulokkaat tervetulleiksi! Nähdään! 🏌️

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)