Vuoden 2017 mestaruuskisaviikonloppu on käsillä. Ohessa tuoreet ohjeet kisaan liittyen:

  • Pelattavia sarjoja on tänä vuonna neljä: Miehet, naiset, miesseniorit (yli 50 v.) ja veteraanit (yli 65 v.). Naisten ja naissenioreiden sarja on yhdistetty yhdeksi, sillä osallistujamäärä jäi naisissa alle vaaditun (min. 3). Tiiväri on molemmissa sarjoissa sama, mikä mahdollistaa yhdistämisen.
  • Golfliiton 2017 teemavuosi on “Naiset ensin”, minkä innoittamana tänä vuonna naiset saavat kunniapaikan sunnuntain lähdöissä. Sarjajärjestys sunnuntaina on seuraava: veteraanit, miesseniorit, miehet ja naiset.
  • Sääennuste on valitettavasti koko mestaruuskisaviikonlopulle hieman epävakaa. Tästä johtuen sunnuntaina ei kuumia ryhmiä muodosteta sarjoista kisan loppuun, vaan pelataan sarja kerrallaan maaliin, jotta saadaan sarjoittain mahdollisimman tasaväkiset sääolosuhteet.
  • Sunnuntain lähtöjärjestys julkaistaan pian sen jälkeen kun lauantain viimeiset tuloskortit ovat saatu koneelle. Arvioitu aika lähtöjen julkistamiselle on n. klo 17.00.
  • Mestaruuskisoissa on käytössä kisatiit kaikissa muissa sarjoissa paitsi veteraaneissa. Tiivärit sarjoittain ovat: miehet valk., miesseniorit valk., naiset sin. ja veteraanit kelt.
  • Kilpailumaksu on 10 euroa / päivä, sisältäen ruokailun molempina päivinä.

Lämpimästi tervetuloa kaikki kisaajat mukaan mestiksiin! Yleisöä pyydetään saapumaan viimeisen reiän takana olevalle rinteelle seuraamaan jännittäviä lopetuksia. Retkijakkarat vain mukaan ja klubilta eväät nautiskeluun.

Livescoringia voit seurata oheisesta linkistä.

Greenikartat ovat nähtävillä ennen kierrosta vapaasti ladattavalla Caddieye-sovelluksella.

Loimijoki Golf ry kilpailutoimikunta
pj. Petri Välimäki

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)