Sunnuntai iltapäivä huipentui Seuran Mestaruuskilpailun palkintojenjakoon.
Kilpailumuotona scratch haastaa pelaajia niin teknisten taitojen kuin myös henkisen kantin kestävyydessä. Kaksi kierrosta, mitä vain voi tapahtua ennen maalia. Tänä vuonna kisa käytiin melko vaihtelevissa olosuhteissa, ja siihen nähden tulostaso etenkin kärjen osalta oli jälleen kova.
Miesten sarjassa johtopaikan ensimmäisen päivän jälkeen ottaneen Oskari Kasevan ote säilyi tiukassa kisassa ja voitto tuli tuloksella 189. Toiseksi sijoittui Valtteri Ahtola tuloksella 195, ja kolmanneksi Timo Haapaniemi tuloksella 203.
Naisten mestariksi nousi niin ikään tiukassa kisassa Saara Perho tuloksella 198, toiseksi tuloksella 203 Arja Varhi, ja kolmanneksi viime vuoden mestari, Leena Hakala tuloksella 210.
Miessenioreiden sarjassa kolmen kärki erottui muista, mutta heidän välillään kisa oli tiukka. Voittoon taituroi Petri Prusila, tuloksella 173, eroa toiseksi tulleeseen Juha Skyttälään vain yhden lyönnin verran, tulos 174. Yhden lyönnin erolla ratkesi myös kolmas sija, jonka vie Jouko Urmas tuloksella 175.
Veteraanien sarjassa mestariksi pelasi Seppo Mäkilä, tuloksella 174. Toiseksi Mikko Rosenberg tuloksella 189, ja kolmanneksi Kimmo Järvelä tuloksella 192.
Tänä vuonna Lyöntipeli Scratch sarjojen lisäksi pelattiin myös Pistebogey hcp mestaruudesta. Sen vei nimiinsä Petri Prusila, pistein 74.
Onnittelut Mestareille, ensimmäiset ilmoittautumiset ensi vuoden kisaan on jo otettu, joten haastajia on tulossa..

Tulokset löytyvät tästä!
Huom., Pistebogey hcp -sarjan tulokset löytyvät kun valitset “kaikki sarjat” ja sitten Pistebogey hcp.


Kuvissa voittajia onnittelemassa seuramme kilpailutoimikunnan puheenjohtaja, Petri Välimäki.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)