🏆Heinäkuu käynnistyi golfkentällä hyvissä ajoin kun Vesa Savolaisen johdolla maratongolf -ryhmä starttasi matkaan raikkaassa kesäaamussa.
Nämä kokeneet maratoonarit kiertävät helteiseksi muuttuvassa päivässä 4 pelikierrosta edeten sujuvasti muiden pelaajien lomassa, eli annetaan tilaa ja huomioidaan nämä iltapäivällä kahden pelaajan ryhmissä liikkuvat kilpailijat kentällä, kannustaminen on myös sallittua 😄
Huomasittteko muuten eilen julkaistun videon jossa tunnelmia viime vuoden maratonilta? Se löytyy meidän facebookista sekä instagramista!

🏆Myös eilen kenttä täyttyi kilpailijoista kun ohjelmassa oli yhteistyökumppanimme LHJ:n kutsukilpailu. Tässä vuotuisessa tapahtumassa tunnelma oli jälleen korkealla ja pelit sujuivat mukavasti helteisessä säässä. On aina ilo saada tämä porukka vieraiksi kentälle, kiitokset taas hyvästä yhteistyöstä!

⛳️ Perjantaiseen tapaan tänään on mahdollista tulla treenailemaan itsenäisesti rangelle, tarjoamme harjoituspallot joita varten poletin voi noutaa Klubitalolta.
Lisäksi naiset treenaavat rautamailoilla Matin johdolla klo 17-19, tämä ryhmä onkin jo täyteen varattu mutta jatkoa näille treeneille on luvassa, ilmoittelemme niistä täällä aamu-uutisissa sekä myös Ladyt -sivulla.

🐴 Ypäjällä käynnistyy tänään suuri valtakunnallinen ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailu. Mukana on satoja ratsastuksen harrastajia ja toivomme näkevämme heitä myös täällä meillä ruokailemassa viikonlopun aikana.

🍔 Klubiravintolassa keittiö on tänään auki normaalia (klo19) pidempään ja ruokatilauksia voi tehdä ainakin 20:00 saakka, tervetuloa sekä golfarit että muut nälkäiset!

 

 

 

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)