Oikein hyvää huomenta klubilta!

Eilen kisailtiin Kapteenien Kierros/ Helatorstain scramble. Kilpailu startattiin viileässä säässä, mutta puolen päivän jälkeen aurinko saapui lämmittämään. Kisaan starttasi 21 paria, ja parhaista sijoituksista käytiin tiukkaa vääntöä. Helatorstain Kapteenien Kierroksen tulokset ovat löydettävissä kotisivuiltamme. Onnittelemme voittajia!

I palkinto: Rahikainen Samuli /LoG ja Valtonen Valtteri /LoG, tulos 65
II palkinto: Virta Esa /LoG ja Välimäki Petri / LoG, tulos 66
III palkinto: Urmas Jouko / LoG ja Urmas Päivi/ LoG, tulos 66

Erikoiskilpailut: Lähimmäs lippua väylällä 2 Miikka Mahlamäki, Pisin drive väylällä 10 Samuli Rahikainen. Lahjakassit voi tulla noutamaan klubilta.

Voittajaparille palkintona Metsärannan joulukinkut (toimitus kauden lopussa), ja valitsemansa puut Voittajien metsään. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille Murskan paratiisin lahjakortit.

ps. Lauantaina kannustetaan Suomi voittoon Euroviisuissa, mutta ennen sitä on hyvää aikaa pelata golfia. Klubi on auki koko viikonlopun klo 9-18, sää-, ja pelaajavarauksella. Peliaikoja löytyy vielä hyvin vapaana. Yleisön pyynnöstä emme pukeudu Windows95man asuun, mutta jotain Suomi-meininkiä voi olla havaittavissa, koska Leijonat starttaavat MM-matkansa tänään!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)