Huomenna Ypäjällä vietetään hyvinvointipäivää, jolloin kaikki halukkaat ovat tervetulleita pelaamaan veloituksetta uudelle golf- ja frisbeegolfkentällemme klo 10-14. Peliajan voi varata helposti jo etukäteen: ajanvaraus  Golfmailat saat myös meiltä, mutta muista ottaa omat frisbeet mukaan. Tämän lisäksi on mahdollista harjoitella rangella koko päivän lauantaipäivän ajan.

Äitienpäivä lähestyy myös hyvää vauhtia, ja mikäs olisikaan sen mukavempaa kuin viettää juhlapäivää pelien merkeissä äidin kanssa. Jos aika ei riitä peleille, niin meiltä löytyy keittiöltä maukkaat tarjottavat myös sunnuntaina. Myös proshopin puolelta löydät hyviä tarjouksia sekä uusia tuotteita, joten jos äitienpäivälahja puuttuu vielä, niin meiltä löytyy hyviä vaihtoehtoja.

Heti tähän kauden alkuun on hyvä muistutella lyöntijälkien korjaamisesta viheriöiltä. Vakiovarusteena mukana oleva greenihaarukka on syytä ottaa ahkeraan käyttöön tarpeen vaatiessa, jotta greenit pysyvät kunnossa koko kauden ajan!

Vaikka lämpömittarilukemat alkavatkin mukavasti kääntyä kohti kesää, niin varhaisella aamulla kentällä voi olla vielä jäätä, jolloin kentälle meno on ehdottomasti kiellettyä. Tästä syystä myös ajanvarauksen varhaisimmat tunnit ovat suljettu tilanteen mukaan.

Kesäiltojen pidentyessä, pidenämme myös klubitalon aukioloaikoja ja jatkossa klubitalo on auki klo 19 saakka.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)