Viikkoisäntämme Watrec tekee työtä kestävän kehityksen ja ympäristön hyvinvoinnin puolesta, ja tällaisina aurinkoisina kesäpäivinä upeaa luontoamme todella arvostaa, ja sen kauneudesta ja elinvoimaisuudesta nautitaan myös täällä golfkentällä.
Perjantai tarkoittaa meillä että harjoitusalueella, eli rangella, ovat pallot vapaasti käytössä Ypäjän Osuuspankin tarjoamina. Jos et vielä aiemmin ole tätä mahdollisuutta hyödyntänyt, niin tänään se on taas mahdollista!
Tule pyytämään poletit pallokoneeseen klubitalon toimistolta, lainamailat löytyvät pallokopista ja sitten vaan harjoittelemaan lyöntejä! Treenien jälkeen suosittelemme poikkeamaan terassillemme, jossa perjantain tarjouksena herkullinen Makulihan makkarakori sekä juoma 10 / 12€!
Vilma on paistanut heti aamusta myös huippu suosittuja munkkeja, joten nopeimmat ehtivät nauttia myös niistä!

Huomenna kisaillaan LoG Scramble Tourin 1.osakilpailussa, ja mukaan ehtii ilmoittautua vielä tänään klo 12:00 saakka, palkinnoista vastaa Back on Track! Kunhan ilmoittautumiset on valmiit, avaamme tänään iltapäivällä lauantaille lisää peliaikoja kisan puitteissa.

Upeassa kunnossa olevalle kentälle  levitetään aamupäivän aikana kostutusainetta jonka jälkeen viheriöt kastellaan, valmista on 10:30 mennessä.

Tervetuloa pelaamaan, harjoittelemaan rangelle tai muuten vaan nauttimaan golfkentän tunnelmasta!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)