Hyvää huomenta!

Viikonloppu lähestyy  ja tänään jatketaan valmisteluja huomiseen Hymy Open -kilpailuun.
Hannun tekemä tilaus viikon säähän on ollut juuri sitä mitä tilattiin, aurinkoa, ajoittain kevyttä tuulta ja lämpöä +25 tuntumassa. Tilauksen kesto kattaa koko viikon joten ihan huippu kisapäivä tulossa huomenna!

Eilen pelattiin seuran senioreiden tasoituksellisen reikäpelin ratkaiseva kierros ja jo aiemmin tällä viikolla havaittua hyvää pelivirettä jatkanut Hannu  “Hymy” Salminen vei mestaruuden nimiinsä tuloksella 4/3. Oheisen kuvan myötä Hannu toivottaa pelaajat lämpimästi tervetulleeksi huomisen Hymy Open -kilpailuun!

Hymy Open starttaa lauantaina yhteislähdöllä klo 10 ja kisainfo klubitalon pihalla järjestetään klo 9:30. Mukaan on ilmoittautunut 120 pelaajaa ja lähtöpaikat jakautuvat jokaiselle tiille, osalle 2 ryhmää joista jälkimmäinen klo 10:10.  Koska kenttä on täynnä pelaajia, etenee peli luonnollisestikin normaalia hitaammin. Uskomme kuitenkin kaikkien ymmärtävän tämän ja lähtevän kierrokselle hymyssä suin, nauttimaan upeasta päivästä, hyvästä peliseurasta ja tietysti myös kilpailutunnelmasta!
Suosittelemme saapumaan paikalle aamulla hyvissä ajoin jotta maksujen hoitaminen, tuloskorttien jako ym. ei aiheuta turhaa ruuhkaa.
Ja jos olette tulossa treenaamaan vielä tänään, voi kisamaksun suorittaa jo ennakkoon!

Kisan jälkeen ohjelma jatkuu ruokailulla Klubitalon piha-alueella jossa musiikista vastaa aiempien vuosien tapaan Happy Grove!
Ja kun kaikki tuloskortit on näppäilty järjestelmään jaetaan ruokailun lomassa myös kisan palkinnot.

Palataan vielä tämän päivän tapahtumiin, peliaikoja on vapaana erityisesti iltapäivälle ja illalle mutta viime päivien tapaan ne täyttynevät päivän aikana melko tehokkaasti. Joten jos suunnitelmissasi on golfkierros aurinkoisen lämpimässä elokuun illassa niin peliajan varausta ei kannata viivytellä! Huomiselle peliaikoja löytyy iltaan, kilpailun jälkeen.

Mukavaa golfpäivää, hymyssä suin!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)