Aurinkoista huomenta Loimijoki Golfista!

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä fiilistelemään golfkentälle! Totuushan on, että tällaiset aurinkoiset ja heikkotuuliset päivät alkavat olla kortilla näin lokakuussa ja montaa näin hienoa pelipäivää ei todennäköisesti ole tälle kaudelle enää tarjolla. Lähde siis kentälle nauttimaan upeasta syyspäivästä.

Eilinen Valogolf oli varmasti unohtumaton ja erilainen kokemus kaikille osallistujille. Kisan alkaessa auringon valoa riitti vielä hetken, mutta hyvinkin nopeasti hämärä ja pimeys hiipi kentälle. Tuliroihut valaisivat tiiauspaikkoja ja valonauhat lipunpaikkoja greeneillä, siniset, punaiset ja keltaiset valopallot lentelivät ilmassa. Näky par3-kentällä oli lähes taianomainen. Hieno tapahtuma, joka jätti hymyn huulille. Kiitokset kuuluvat idean äidille Välimäen Terhille ja toivotaan, että Valogolfistä jää perinne meidän kentälle. Vaikka kisa oli leikkimielinen, niin kaksi parasta huomioitiin tuotepalkinnolla. Palkinnot pokkasivat tällä kertaa Joosua Hakala (34 lyöntiä) ja Ville Sirèn (36 lyöntiä). Kaikki tulokset voi katsoa tästä.

Vielä muistutus sunnuntain 15.10. kinkkuscramblesta. Ilmoittautuminen päättyy tänään klo 12. Laitahan ilmoittautuminen pikimiten tulemaan joko suoraan nexgolfiin tai sähköpostiin caddiemaster@loimijokigolf.fi tai soittamalla caddiemasterille numeroon 050 5902470.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)