Tänään ohjelmassa Golf 55+ -terveysliikuntahankkeen hyväntuulinen terveysliikuntapäivä kello 10.00-17.00, jonka aikana uusilla pelaajilla on mahdollisuus tutustua lajiin täysin veloituksetta.

Päivään ovat tervetulleita myös jo lajia harrastavat golfarit, joille on luvassa leikkimielinen yhdeksän reiän kilpailu (klo 10 takaysiltä), jonka aikana eniten askeleita ottanut pelaaja voittaa. Myös kilpailu on täysin ilmainen. Suosittelemme kaikkia osallistujia ottamaan mukaan älypuhelimen tai urheilukellon, joka laskee askelia.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lääkäriasema Joutsenen, Viking Linen, Hiltonin, Veikkauksen ja Golfreseptin kanssa. Luvassa on huikea golfkurssitarjous kaikille Veikkauskortin omaaville henkilöille sekä lukuisia arvontapalkintoja. Lääkäriasema Joutsenen henkilökunta on paikalla kertomassa golfin terveysvaikutuksista fysioterapian ja terveydenhoidon näkökulmasta, mikä lisäksi pääset tutustumaan Footbalancen muotoiltuihin pohjallisratkaisuihin.

Heitän haasteen kaikille omille pelureillemme; Kutsu mukaan vähintään yksi ystäväsi, joka ei vielä pelaa golfia. Hommassa ei menetä mitään, vaikka laji ei sattuisi sitten kolahtamaankaan, mutta voittaa siinä voi paljonkin jos vaikka ystävä innostuukin. Tule ilmoittautumaan toimistolle ystäväsi kanssa, niin tarjoamme ensi töiksi molemmille kahvit klubilla. 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)