Usvaista aamua Loimijoen maisemista!

Se on taas perjantai ja viikonloppu edessä. Aamu valkeni kauniin usvaisena, mutta nyt se on pyyhkiytynyt pois kuin viime yön unet silmistä. Sääennustekin lupailee tälle päivälle oikein oivaa golfkeliä, lämmintä ja puoliaurinkoista eikä juurikaan tuulta. Kentälle löytyy vapaita peliaikoja vielä aika paljon, joten tervetuloa pelailemaan!

Extra Tour-kisa saatiin pakettiin tältä viikolta ja kolme tämän viikon parasta ovat:
1. Seppo Mäkilä tuloksella 23
2. Jarno Heikkilä tuloksella 28
3. Jarkko Välimäki tuloksella 30

Tämän viikon 3 parasta saavat lisäpisteitä Ypäjä Tour-pistetaulukkoon ja ensimmäiseksi sijoittunut Seppo saa palkintonsa klubilta kun täällä taas poikkeaa. Onnittelut kaikille voittajille!

Tänään onkin täällä klubitalolla ja pihapiirissä iltapäivällä vipinää ja vilskettä kun loppuunmyyty Kesäillan Farssi-esitys pärähtää käyntiin. Keittiömme ottaa viimeiset tilaukset vastaan klo 17.30! Golffaamiseen tapahtuma ei vaikuta, kentälle pääsee normaaliin tapaan pelailemaan.

Tänään klo 12 päättyy ilmoittautuminen lauantain molempiin kilpailuihin: kesän janottavin kilpailu Hartwallin Long Drink Open starttaa aamulla sekä takuulla kesän hauskin ja erilainen kilpailumme Freestyle Golf tämän perään noin klo 17. Ilmoittaudu cädärille tai netissä.

Ja tuore uutinen: uutta klubimatkaa olisi tarjolla! Lauantaina 26.8 reissu Vihtiin Jokikuntaan Hills by GoGolf-kentälle, kenttänä punaiset. Matkan hintaan sisältyy: kuljetus, aamukahvi+sämpylä, rangeharjoittelu, greenfee 18 reikää, ruokailu kierroksen jälkeen, suihkun ja saunan käyttö. Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, hinta-arvio noin 95€/hlö. Mitä enemmän porukkaa, sitä edullisempi hinta joten sankoin joukoin mukaan! Ilmoittautumiset caddiemasterille 15.8 mennessä eli hyvin on vielä aikaa.

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)