Hymy parantaa olosuhteita, mutta eipä ole aamun säätilassa valittamista muutenkaan, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, ja vaikka aamulla lämpömittari näytti raikkaat +7 astetta, on päiväksi luvassa kesäistä lämpöä!
Huomiseen Hymy Open -kilpailuun on paikat täynnä, eli yhteislähdössä klo 10 starttaa 120 pelaajaa! Jotta turhilta ruuhkilta vältytään, neuvommekin kilpailijoita saapumaan paikalle ajoissa, ja noutamaan tuloskorttinsa sekä muun tarvittavan infon toimistolta hyvissä ajoin. Linkki lähtölistaan lähetetään osallistujille erikseen vielä tänään iltapäivällä.

Perjantain  voi taas hyödyntää myös Ypäjän Osuuspankin tarjoamalla harjoittelumahdollisuudella, eli pallot sekä lainamailat  rangelle on vapaassa käytössä ja poletteja pallokoneeseen voi noutaa tästä meidän klubitalon toimistolta!

Päivän ohjelmaan kuuluu huomisen kisan valmisteluja, mutta pelaamaan pääsee tänään ihan normaalisti, peliaikoja on vielä vapaana pitkin päivää! Samoin ravintolan keittiö on auki 19 saakka, joten kannattaa poiketa vaikka hampurilaiselle, tai juomalle aurinkoiselle terassillemme! Mahdollista on edelleen myös vuokrata Ypäjän kunnan sup-lautoja ja kanootteja, joilla pääsee mukavasti vesillä liikkumisen makuun Loimijoella.

Vielä on golfkautta jäljellä, ja uuteen harrastukseen ehtii vielä hyvin mukaan. Seuraava Päivässä golfariksi -alkeiskurssi järjestetään lauantaina 22.8., ja siihen mahtuu vielä mukaan useampikin innokas tuleva golfari, ilmoittautuminen onnistuu helposti ottamalla yhteytä tänne meidän toimistolle joko soittamalla tai sähöpostilla, tervetuloa mukaan golfin maailmaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)