Huomenta caddiemasterilta 😊

Pitkän odotuksen jälkeen, TÄNÄÄN on se päivä, kun uusi par3- ja frisbeegolfkenttä saadaan käyttöön. Viralliset avajaiset nämä eivät ole, mutta nyt peliaikoja saa varattua tästä tai soittamalla caddiemasterille. Hinnasto kentälle löytyy täältä.

Sääennuste näyttää sateettomalta, mutta hieman viileältä heinäkuiseksi perjantaiksi ja peliaikoja on vielä kivasti vapaana pitkin päivää. Tänään kentällä Hemi-Golf kisailee noin yhden aikaan, mutta se ei muihin pelaajiin vaikuta. Peliaikoja saat varattua niin NexGolfin kautta kuin soittamalla meille puh. 050 590 2470.

Vaikka kentälle lähteminen ei tunnu mieluisalta ja esimerkiksi puttaaminen tarvitsisi treeniä, niin kannattaa suunnata klubille. Perjantaisen Open Rangen avulla, saat klubitalolta noudettua poletin, jolla saat korillisen palloja veloituksetta. Lainamailoja löytyy rangekopista. Nappaa kaveritkin mukaan ja tulkaa treenaamaan!

Eilen kentällä oli Senioriliigan kotiottelu, kun Loimijoki Golf sai vastaansa Uudenkaupungin Golfin. Ottelu päättyi 205–188 UGK:n voittoon. Seuraava Senioriliigan ottelu pelataan tiistaina 2. elokuuta vierasotteluna, jossa Loimijoki Golf saa vastaansa Aurinko Golfin.

Muistutuksena, että tänään klo 12 asti on mahdollisuus vielä ilmoittautua huomiseen, kesän ehdottomasti harmaimpaan kilpailuun, Long Drink Openiin. Huomenna tarjolla on harmautta koko loppukesäksi ja huippupalkintoja! Ilmoittautua voit tuttuun tapaan NexGolfissa tai caddiemasterin kautta. (Luonnollisista syistä kilpailu on K18.)

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)