Huomenta aurinkoisen Loimijoen rannalta!

Aurinko jo lämmittää melko viileän yön jälkeen. Usvaa oli taas ilmoilla jonkin verran kun klubille ajelin, mutta nyt aurinko paistaa kauniisti siniseltä taivaalta, kenttä kuivuu kivasti yön jäljiltä ja luvassa on upea golfpäivä! Varauskalenterista löytyy vapaata, joten suuntaa Ypäjälle pelaamaan.

Viikonloppuna meillä kisaillaan! Huomenna lauantaina on osakaskilpailu, johon ilmoittautumisaika päättyy tänään klo 12. Sunnuntaina vuorostaan kisaillaan LoG Scramble Tourin viimeinen osakilpailu ja tourin voittajat selviävät. Scramble tourin ilmoittautumisaika päättyy myös tänään klo 12, joten ilmoittaudu parisi kanssa mukaan.

Tänään on jo tuttuun tapaan Puttiperjantai. Ansaitse klubilla pulla kahvit puttaamalla kierroksen aikana 30 tai alle. Osallistuminen ei maksa mitään, mutta merkkari pitää olla kierroksella mukana. Merkitse tuloskorttiin puttien määrä joka väylän jälkeen ja palauta kortti ravintolan kassalle. Puteiksi lasketaan vain greenillä tapahtuvat putit. Lisäinfoa saat caddiemasterilta.

Eilen kisattiin seuran naisten reikäpelimestaruudesta. Finaalissa kohtasivat Virve Saarikoski sekä Terhi Välimäki. Pelikeli oli loistava, kenttä kunnossa ja reikäpelimestaruuden vei tällä kertaa Terhi Välimäki tuloksella 5/4. Onnittelut!

Oikein mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille! Nähdään Loimijoki Golfissa!

Par3 kentän tee 1

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)