Syksyiset aamuterveiset Loimijoelta!

Totta se on, syksy on tullut. Pellot on puitu, puissa näkyy ruskan merkkejä, ilmassa on syksyn tuntu. Syksyn saapuminen ei kuitenkaan tarkoita golfkauden päättymistä. Vaatetta lisää päälle, vedenpitävää kenkää jalkaan, pipoa päähän, sitähän se syksyn tulo golffarille tarkoittaa. Ei ehkä pelata enää niin totisesti tuloksen teko mielessä, vaan ulkoilun, oman terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi. Pelit siis jatkuvat!

Tsempit kisaajille! Tänään nimittäin kentällä käydään osakaskilpailu 40 pelurin voimin. Kisaan lähdetään yhteislähdöllä klo 10.00. Pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey, jonka lisäksi käydään myös joukkuekilpailu lähtöryhmien kesken. Kisan vuoksi lähdöt on suljettu muilta pelaajilta klo 15:een saakka. Kolmen jälkeen vapaita tiiaikoja löytyy, joten ainakin puolikkaalle kierrokselle ehtivät kaikki halukkaat.

Huomenna sunnuntaina on Scramble Tourin neljäs ja samalla viimeinen osakilpailu. Aamun ensimmäiseen lähtöön klo 9.00 olisi vielä yhdelle parille tilaa, joten jos sunnuntaiaamun scramble kiinnostaa, soittele caddienmasterille  050-590 2470.

Mukavaa pelipäivää osakkaille ja kaikille muillekin!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)