Sumuista huomenta golfkentältä. Kohti viikonloppua mennään edelleen vaihtelevaisessa säässä. Kuurottaista ja hyvinkin paikallista sadetta on luvassa myös tänään. Osuuko sade golfkentän ylle, kuinka pitkäksi aikaa ja milloin, sitä tuntuu olevan melko mahdoton ennustaa.
Näin ovat päätelleet myös golfarit ja sen seurauksena varauskalenteri näyttää hyvinkin tyhjältä.

🍁 Huomenna säätilan pitäisi vakiintua poutaisemman puolelle ja se onki hyvä sillä ohjelmassa on Osakaskilpailu. Kilpailun yhteislähtö klo 10 sulkee peliajat aina tuonne klo 15 saakka. Koska osallistujia ei ihan joka tiille riitä niin kilpailun väliin on mahdollista muutaman lähdön verran ottaa myös muita pelaajia aamupäivän aikana. Eli jos haluaisit pelaamaan huomenna jo ennen klo 15 niin soita ja  katostaan josko sopiva aika löytyisi! Sunnuntaille onkin sitten luvassa jo mahdollisesti jopa aurinkoa joten silloin viimeistään pelataan kauniissa syyssäässä.

🍁Klubitalo on tänään suljettu mutta sikäli jos kelit sallivat niin pelaamaan pääsee kyllä. Ajanvaraus onnistuu NexGolfin kautta ja meidät tavoittaa myös caddiemasterin numerosta 050 590 24 70.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)