Ihanan aurinkoinen huomen Loimijoki Golfista!

Taas on perjantai ja aurinko paistaa heti aamusta alkaen ihanan lämpimästi. Kyllä meitä golfareita kevät nyt hellii! Muista varata kierrokselle tarpeeksi nestettä ja suojaa itsesi liialliselta auringolta. Klubilta saat hankittua aurinkorasvaa ja erilaisia vaihtoehtoja pään suojaksi, mikäli omat unohtuivat matkasta. Ravintolan puolelta löydät runsaan valikoiman erilaisia juomia ja kierroksen jälkeen nälkäisen vatsan täyttää herkulliset hampparimme, salaatit, hodarit, paninit ja monet muut suolaiset vaihtoehtomme. Virven raparperipiirakkaa löytyy myös. Uusista raparpereista meillä leivottua! Raparperipiirakka vaniljakastikkeella ja kahvi 6€, tervetuloa herkuttelemaan.

Kenttä on todella hyvässä kunnossa. Viikonlopun aikana kentällä ei ole mitään normaalista poikkeavaa, normaalit leikkuut hoidetaan. Kenttä on kuiva ja rullaa hyvin, joten ei muuta kuin nauttimaan jalosta lajista ja auringosta!

Bägikaapit ovat vuokrattavissa. Kaapin hinta on 50€/kausi ja kaapit on lukittavia. Kaapit sijaitsevat pihan tallirakennuksessa, jossa myös suihku- ja saunatilamme ovat. Kätevää, kun ei tarvitse kuljettaa bägiä aina mukana vaan se on täällä valmiina kuivassa ja lukitussa tilassa. Varaa oma kaappisi caddiemasterilta.

Klubitalo palvelee klo 9-18, nähdään!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)