Perjantaita!

Perjantai tarkoittaa näillä seuduilla vain yhtä asiaa, eli Casual Fridayta! Tuo kaverisi rangelle tai jopa kentälle asti tutustumaan uuteen ja mielenkiintoiseen lajiin! Me tarjoamme välineet, joita harjoitteluun ja pelaamiseen vaaditaan. 🙂 Tänään myös harjoitusalueelle saadaan kuhinaa kello 13:30 alkaen kun Forssan Yhteislyseon opiskelijat tulevat tustumaan lajiin Ramim johdolla!

Viikonloppuna on luvassa raveja, keilausta ja golfia! Huomenna siis Pilvenmäki Golf Special, joka starttaa yhteislähtönä kello 8:30. Kilpailuun on vielä tasan YKSI (1) paikka vapaana eilisen peruutuksen johdosta, joten tänään on vielä mahdollisuus YHDEN (1) osallistua mukaan tähän hauskaan kilpailuun! Ilmoittautuminen suoraan cädärin toimistolle. 🙂 Sunnuntaina vuoronsa saa keilagolf, johon ilmoittautuminen on myös umpeutunut.

Ensi viikon viikonloppuna sitten vuorossa onkin suurin ja kaunein, Seuran mestaruuskilpailut. Ilmoittautuminen on käynnissä, joten kannattaa hyvissä ajoin laittaa nimeä listaan! Luvassa on jälleen huikea mestisviikonloppu. 🙂

Tänään töissä Rami, Hanna, Pale ja viime hetkillä siirtoikkunan kautta lainapestiin draftattu Nea. Teretulemast!

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)