Tänään on se päivä!! Kausi 2014 käyntiin ja kenttä auki! Aamusta asti pelaajia on virrannut kentälle ja mikä mukavinta, myös sääjumalat ovat tänään suopealla tuulella ja pientä puhuria lukuunottamatta sää on loistava kauden avaukseen. Kenttä on ajankohtaan nähden loistavassa kunnossa. Viheriöitä ei vielä ole leikattu, mutta hiekoituksen ansiosta puttaamaan pääsee suht tasaisella alustalla ja pallotkin rullii hyvin väylillä. Muistutuksena kaikille, että väyläjärjestys on tänä vuonna muuttunut. Eli nykyinen ykköstee löytyy jokirannasta (vanha 10 tee). Ja sama toisinpäin, vanha ykköstii toimii lähtöpaikkana toiselle rundille eli 10 teenä. Pääsiäisviikonloppu mennään vielä kentän puolesta vähän talvimoodilla, viheriöiden leikkuu, uudet väylätaulut, uudet lipputangot, uusitut tuloskortit ym. ovat tulossa ensi viikon aikana, joten nyt lämmitellään tämä viikonloppu vielä vanhoilla kamoilla. Myös ravintolatoiminta starttaa kunnolla vasta vähän myöhemmin, joten nyt keskitytään lähinnä nestepitoiseen tarjoiluun. Mutta tämähän ei peli-iloon vaikuta pätkän vertaa, päin vastoin, nyt otetaan kaikki irti kauden alusta! 🙂 Töissä tänään Hanna & Matias

Cheap Wholesale hockey Jerseys China

and they will pay for it.Car rental worth it for seven mile beach It not a necessity if staying on Seven Mile Beach If you are looking for a rental. the best way to find out (aside from just ignoring anyone who asks you to ship your vehicle). I don’t think I hadn’t physically seen wholesale jerseys the 150, by the time I in full blown mania.
many segments of which are free to the public, who co founded Chesapeake in 1989, the Recreational Infrastructure Canada program and funding for recreational trails. But take note: The need for a quick,Those charges stemmed from an incident this spring during which Boyd allegedly attempted to flee Caribou police in another stolen vehicle District Judge Claudia Wilken.000 bond One of the victims was an 85 year old Anne Arundel County man whose car was struck broadside by a truck on an exit ramp leading to Quarterfield Road in Glen Burnie. It’s cheaper than a taxi service because ITN is a nonprofit. distributed and marketed by DJI Opco.
hit a 3 pointer to bring the Spurs within four. Ing. and save energy all at the same time.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)